Трите съвета на мъдрата птица

Трите съвета на мъдрата птица

0

Един мъж успял да улови с голи ръце птица и поискал да я занесе вкъщи, за да я готви и да я изяде с децата си. Но за негова изненада птицата проговорила, докато я дължал в ръцете си.

1

Съвети

Съвети - Новите текстове и статии. Необясними явления, загадки и всичко относно Съвети. Любопитни статии за Съвети от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Съвети.
Съвети - Притча за учителя

Притча за учителя

16.05.201501977

Учителят живее във всеки нуждаещ се. Когато правиш добро за него, ти получаваш най-ценните уроци.

Съвети - Сънували ли сте този мъж?

Сънували ли сте този мъж?

29.04.201523920

Ако сте сънували мъжа от снимката, вие сте от малцината, които са получили житейски съвет от този загадъчен мъдрец. Лицето е едно от най-разпространяваните по цял свят и обединява напълно непознати чрез техните сънища.

Съвети - Златните съвети на папа Франциск за спокоен живот

Златните съвети на папа Франциск за спокоен живот

05.08.201406165

Според папа Франциск, спазвайки само 10 препоръки, човек може да си осигури спокоен и лек живот. Папата е заявил това в интервю за аржентинския вестник Кларин.

Съвети - Как да постигнем целите си

Как да постигнем целите си

15.04.201317251

В началото на годината правим планове и обещания за нов начин на живот. Доста често обаче поставените цели остават само добри помисли. Седем съвета как да постигнем целите си

Съвети - Какво е хубавото на кошмарите?

Какво е хубавото на кошмарите?

05.03.2013219227

Оказва се, че няма нищо по-хубаво от това да сънуваме кошмари. Парадоксалният извод е направен вследствие на научните открития около значенията и функциите на лошите“ сънища.

Съвети - Тайната на доброто настроение

Тайната на доброто настроение

03.09.201145542

За да сте заредени с добро настроение, правете добро на хората около вас и се отнасяйте с лека ръка към тези, които говорят лошо за вас.

Съвети - Как да повишим самочувствието си

Как да повишим самочувствието си

09.08.201108952

Човешкото възприятие е устроено така, че сме по-склонни да преувеличаваме недостатъците, отколкото да се съсредоточим върху положителните страни на нас и заобикалящите ни. Има няколко изпитани начина, благодарение на които можем да повишим самоувереността

Съвети - Как да се обградим с положителни вибрации?

Как да се обградим с положителни вибрации?

29.07.201117656

Мотивацията е един от двигателите на пълноценното съществуване. А тя се се ражда тогава, когато сте обкръжени от положителни хора и емоции.

Съвети - Преодолейте свенливостта и да бъдете екстроверти

Преодолейте свенливостта и да бъдете екстроверти

19.06.201142955

Можете да подобрите и подчертаете своето присъствие като излезете от черупката си и научите как да бъдете уверена и общителна личност.

Съвети - Бенки като луна имат хората с дарба

Бенки като луна имат хората с дарба

10.01.201098372

Хора, които имат бенка, кръгла като луна, в дясната част на тялото си, имат дар на ясновидци и предвиждат бъдещето. Още когато са деца, възрастните ги търсят за съвети.

На текущата подстраница ще откриеш последните теми и статии относно Съвети. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно разнородни материали за Съвети. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Съвети. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Съвети. Съвети, снимки и мнения.