Какво се случва всъщност с тялото ни, докато спим?

Какво се случва всъщност с тялото ни, докато спим?

0

Замисляли ли сте се защо лекарите ни съветват, че най-добрият начин да се справим с безсънието, е като си лягаме навреме? Просто защото това не са празни приказки, а самата истина. Ето какво се случва с организма ни след 22 часа и защо лекарите са прави с

1

Събуждане

Събуждане - Последните теми и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Събуждане. Любопитни статии за Събуждане от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Събуждане.
Събуждане - Най-сладкият сън е между вторик и сряда вечера

Най-сладкият сън е между вторик и сряда вечера

05.07.20160437

Най-добре се наспиваме в нощта между вторник и сряда, установи проучване на компанията Оптима-лайф. Анализът на 5000 души е категоричен, че най-сладко се спи точно е този период от седмицата.

Събуждане - Ранобудните хора са по-щастливи

Ранобудните хора са по-щастливи

19.06.201444514

Оказва се, че хората с изградени навици да стават рано сутрин са с по-атрактивна фигура, здравословното им състояние е на ниво и като цяло са по-щастливи.

Събуждане - Как да се събудите ефективно

Как да се събудите ефективно

23.05.201403966

Сутрешният душ е начин да разпределите правилно електрическият заряд по тялото си. За да сте по-свежи след сън, потопете цялото си лице в дълбок съд със студена вода.

Събуждане - Следобедният сън може да ни убие

Следобедният сън може да ни убие

09.05.201413864

Една трета от живота на всеки човек преминава в спане, което е приблизително 10 000 дни или 25 години. Нуждата от сън е различна при отделните възрастови групи и при хората от една и съща такава.

Събуждане - Защо се събуждате уморени

Защо се събуждате уморени

09.05.2014013472

Ако се събуждате уморени, причина за това може да е анемия, нарушен график на съня, липсата на достатъчно слънчева светлина или липсата на стимулация, както и стрес.

Събуждане - Най-странните будилници на света

Най-странните будилници на света

04.05.201402416

Сред най-ефективните будилници е военният, който изкрещява военни команди. Според специалистите сигналът на будилника трябва да е приятен, за да се избегне стресът.

Събуждане - Не оправяйте леглото си, за да сте здрави

Не оправяйте леглото си, за да сте здрави

03.04.20142465644

Ако спрете да оправяте леглото си сутрин, ще бъдете здрави по-дълго време и ще се отървете от досадното задължение. В оправеното легло се събират акари и предизвикват болести.

Събуждане - Защо се събуждаме през нощта

Защо се събуждаме през нощта

10.07.20131741268

Ако се събуждате през нощта, това се дължи на генетичния опит, натрупан през вековете. Преди изобретяването на електрическата крушка хората спяли по няколко часа, събуждали се и пак заспивали.

Събуждане - Събуждането е важно за здравето ви

Събуждането е важно за здравето ви

06.07.201308676

От голямо значение за здравето ви е начина, по който се събуждате сутрин. Не ставайте веднага от леглото. Събудите кожата на лицето си с бучка лед. Вземете душ с хладка вода.

Събуждане - Как да се заредите с енергия

Как да се заредите с енергия

16.04.201318708

За да се заредите с енергия, научете се да се събуждате правилно - след сън се протегнете като котка, за да активизирате мускулите си. Правете гимнастика сутрин.

В Съновник.бг на тази подстраница ще попаднеш на най-новите любопитни теми и публикации относно Събуждане. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно разнообразни текстове за Събуждане. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Събуждане. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Събуждане. Събуждане, снимки и класации.