Невиждано от 70 години: Гигантска Суперлуна огрява тази нощ

Невиждано от 70 години: Гигантска Суперлуна огрява тази нощ

0

Суперлуна – това уникално явление ни очаква на 14-ти ноември. Астрономическо явление с подобни размери не е наблюдавано от 70 години насам и определено ще прикове погледите към себе си.

1

Суперлуна

Суперлуна - Новите теми и материали. Необясними явления, загадки и всичко свързано с Суперлуна. Любопитни статии за Суперлуна от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Суперлуна.
Суперлуна - Очакваме три суперлуни

Очакваме три суперлуни

17.08.201501040

На интересно астрономическо явление ще можем да се порадваме в края на месец август, както и през следващите два месеца. Предстои на небосклона да изгрее суперлуна и то цели три пъти.

Суперлуна - Най-голямата суперлуна изгрява тази вечер

Най-голямата суперлуна изгрява тази вечер

10.08.201432264

Почитателите на мистичните теории смятат, че по време на суперлуна могат да се разбудят и природните стихии. По думите им явлението предизвиква земетресения и наводнения, и дори влияе върху човешката психика.

На тази подстраница ще попаднеш на последните теми и статии относно Суперлуна. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно разнородни материали за Суперлуна. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Суперлуна. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Суперлуна. Суперлуна, снимки и мнения.