Разпети Петък е!

Разпети Петък е!

9

Днес, на Разпети петък, човечеството е осъдило Бога на смърт. Адът днес се е вселил в човека и е осмял Бога. В църквите се излага Плащеницата, с която е било завито мъртвото тяло на Исус Христос.

1

Страстна седмица

Страстна седмица - Последните заглавия и материали. Необясними явления, загадки и всичко за Страстна седмица. Материали за Страстна седмица от Средновековието до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Страстна седмица.
Страстна седмица - На Велики вторник водата има пречистваща сила

На Велики вторник водата има пречистваща сила

11.04.201701036

Вторият ден от Страстната седмица се отбелязва като Велики вторник и според православния канон днес е ден за смирение и поучения. По стар обичаи на днешния ден неомъжените девойки правят ритуал с мълчана вода.

Страстна седмица - Страстната седмица предшества Великден

Страстната седмица предшества Великден

10.04.2017118386

Наближава Великден! Седмицата преди него е известна като Страстната седмица.

Страстна седмица - Днес почитаме Велика събота

Днес почитаме Велика събота

03.04.201007759

Последният ден от Страстната седмица, предшестваща Великден, се нарича Велика събота. Това е денят, в който разпънатото тяло на Исус Христос било положено в гроба.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

В Съновник.бг на тази страница ще се натъкнеш на последните материали и публикации на тема Страстна седмица. Нашият екип се стреми да добавя постоянно разнообразни текстове за Страстна седмица. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Страстна седмица. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Страстна седмица. Страстна седмица, снимки и класации.