Разпети Петък е!

Разпети Петък е!

9

Днес, на Разпети петък, човечеството е осъдило Бога на смърт. Адът днес се е вселил в човека и е осмял Бога. В църквите се излага Плащеницата, с която е било завито мъртвото тяло на Исус Христос.

1

Страстна седмица

Страстна седмица - Последните заглавия и материали. Необясними явления, загадки и всичко за Страстна седмица. Материали за Страстна седмица от Средновековието до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Страстна седмица.
Страстна седмица - На Велики вторник водата има пречистваща сила

На Велики вторник водата има пречистваща сила

11.04.201701060

Вторият ден от Страстната седмица се отбелязва като Велики вторник и според православния канон днес е ден за смирение и поучения. По стар обичаи на днешния ден неомъжените девойки правят ритуал с мълчана вода.

Страстна седмица - Страстната седмица предшества Великден

Страстната седмица предшества Великден

10.04.2017018411

Наближава Великден! Седмицата преди него е известна като Страстната седмица.

Страстна седмица - Днес почитаме Велика събота

Днес почитаме Велика събота

03.04.201007775

Последният ден от Страстната седмица, предшестваща Великден, се нарича Велика събота. Това е денят, в който разпънатото тяло на Исус Христос било положено в гроба.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...