Стивън Хокинг ще лети на първото пътешествие в Космоса

Стивън Хокинг ще лети на първото пътешествие в Космоса

0

Стивън Хокинг – световноизвестният британски физик и изследовател на черните дупки, ще се отправи на космическо приключение. Той има намерението да приеме предизвикателството да е първият участник в експеримент за космически разходки.

1

Стивън Хокинг

Стивън Хокинг - Най-новите текстове и материали. Мистерии, загадки и всичко касещо Стивън Хокинг. Нашите статии за Стивън Хокинг от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Стивън Хокинг.
Стивън Хокинг - Стивън Хокинг разкри колко живот ѝ остава на Земята

Стивън Хокинг разкри колко живот ѝ остава на Земята

29.11.201602486

Според нова теория на физика Стивън Хокинг на човечеството му остават не повече от 1000 години на Земята, а единственият му шанс за оцеляване е чрез създаването на колонии на други планети.

Стивън Хокинг - Хокинг: Ново хапче за поумняване ще преобърне света

Хокинг: Ново хапче за поумняване ще преобърне света

18.11.20160510

Видният британски космолог Стивън Хонинг заяви в интервю за Форбс, че е изобретено ново хапче-чудо, което може да прави хората по-умни. Самият Хокинг го пие и казва, че е отключил неподозирани умствени способности.

Стивън Хокинг - Великите личности, без които светът не би бил същият

Великите личности, без които светът не би бил същият

17.06.20160544

Супергероите се истински, но не такива, каквито си ги представяме. Те са живели и са се борили с неправдата. Винаги са поставяли другите пред себе си и не са се замисляли да рискуват живота си. Това са реалните личности от историята, променили нейния ход

Стивън Хокинг - Уникално! Стивън Хокинг разкри къде водят черните дупки

Уникално! Стивън Хокинг разкри къде водят черните дупки

16.04.201606528

Световно известният учен Стивън Хокинг направи сензационно разкритие. Той е категорични, че през черните дупки можем да преминем, да избягаме и да се скрием, без възможност да се върнем обратно.

Стивън Хокинг - Българска ученичка ще се срещне със Стивън Хокинг

Българска ученичка ще се срещне със Стивън Хокинг

05.02.20160895

Стивън Хокинг – един от най-великите астрофизици на всички времена, бе впечатлен от българска ученичка. След първата им среща преди две години, след няколко месеца те ще се срещнат отново.

Стивън Хокинг - Науката може да заличи човечеството

Науката може да заличи човечеството

20.01.20160436

Легендарният астрофизик Стивън Хокинг посочи най-големите опасности за хората от 21 век. Според него науката е едно от основните неща, които могат да заличат човешката раса.

Стивън Хокинг - Хокинг: Ако има извънземни, те ще ни унищожат

Хокинг: Ако има извънземни, те ще ни унищожат

03.10.201512463

Съвременният гений Стивън Хокинг предполага, че ако на други планети има извънземен разум, е много вероятно пришълците да унищожат човешката раса, опитвайки се да колонизират Земята.

Стивън Хокинг - Кой е по-умен от Айнщайн и Стивън Хокинг?

Кой е по-умен от Айнщайн и Стивън Хокинг?

27.08.201511401

Ученичката Никол Бар успя да изуми света със своето IQ – 162. За сравнение - определяният за баща на съвременната физика - Айнщайн, и един от най-брилянтните физици в наши дни – Стивън Хокинг, имат IQ с две единици по-малко от девойката.

Стивън Хокинг - Кои са най-големите гении в съвремието ни

Кои са най-големите гении в съвремието ни

13.08.201501917

Хората с необикновено високо IQ са променяли разбиранията на обществото, за да стигнем до технологичната революция, на която сме свидетели днес.

Стивън Хокинг - Стивън Хокинг: Спасението на хората е в заселването на други планети

Стивън Хокинг: Спасението на хората е в заселването на други планети

29.04.201501758

Поредното провокативно изказване направи ексцентричният учен Стивън Хокинг. По време на лекция в операта в Сидни проподавателят в университета в Кеймбридж съобщи, че ако човечеството не напусне Земята до 1000 години, то ще изчезне.

На актуалната подстраница ще се натъкнеш на избрани заглавия и статии за Стивън Хокинг. Нашият екип се стреми да публикува често любопитни текстове на тема Стивън Хокинг. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Стивън Хокинг. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Стивън Хокинг. Стивън Хокинг, съвети и потребителски оценки.