Извънземни провеждали опити с мъж от Якутия?

Извънземни провеждали опити с мъж от Якутия?

0

Всеки втори човек в Якутия е ставал свидетел на странни и необясними явления. Това твърдят жителите на едно от най-загадъчните и студени кътчета от планетата.

1

Срещи с Извънземни

Срещи с Извънземни - Последните теми и статии. Мистерии, загадки и всичко свързано с Срещи с Извънземни. Нашите статии за Срещи с Извънземни от древността до днес. Феномени, загадки, паранормални явления и Срещи с Извънземни.
Срещи с Извънземни - Извънземни редовно гостуват на дядо от пловдивско село

Извънземни редовно гостуват на дядо от пловдивско село

23.08.201537447

Момино село се намира в югоизточните предели на страна. Според един от местните жителите в селото често се появявали извънземни същества, с които той многократно заставал лице в лице.

Срещи с Извънземни - До 10 години се срещаме с извънземни

До 10 години се срещаме с извънземни

20.04.201521780

Оказа се, че човечеството все още не се е отказало да търси друга интелигентна форма на живот в необятната Вселена.

Срещи с Извънземни - Руски учени планират среща с извънземни до 5 г.

Руски учени планират среща с извънземни до 5 г.

27.11.201402468

Учени от Москва планират да осъществят среща с извънземен разум в рамките на следващите 5 години. Програмата е част от плановете на Руската академия на науките.

Срещи с Извънземни - Италианка забременяла от извънземни

Италианка забременяла от извънземни

25.10.201414362

Уфолози неведнъж са коментирали дали са възможни интимни контакти между представители на извънземна раса и земни жени. Според учените такива непременно се случват, но доказателствата за тях са прекалено оскъдни.

Срещи с Извънземни - НАСА създава справочник за комуникация с извънземни

НАСА създава справочник за комуникация с извънземни

02.06.201401637

Американската космическа агенция НАСА обяви, че създава първия справочник за правилна комуникация с извънземни форми на живот.

Срещи с Извънземни - В Бристол кацна извънземно

В Бристол кацна извънземно

09.12.201316191

Очевидци от английския град Бристол споделиха, че са заснели мистериозно светещо същество, което плувало по повърхността на водата край пристанището в града.

Срещи с Извънземни - Археолози: Шумерите са общували с извънземни

Археолози: Шумерите са общували с извънземни

27.11.201335543

Екип от археолози твърдят, че са открили изображения, които доказват, че древната цивилизация на шумерите са имали контакт с извънземни същества.

Срещи с Извънземни - Канадското правителство си сътрудничи с извънземни

Канадското правителство си сътрудничи с извънземни

04.09.201375306

Бившият канадски министър на отбраната - Пол Хелиър призна, че канадското правителство си сътрудничи с извънземни. Шокиращото признание бе направено по време на пресконференция на високо равнище.

Срещи с Извънземни - Капустин Яр – съветския Розуел

Капустин Яр – съветския Розуел

15.06.201334808

Скрита от очите на широката публика военната база Капустин Яр“ се намира само на 90 км от руския град Волгоград. В недрата си тази, иначе незабележима военна база, крие любопитни тайни.

Срещи с Извънземни - Извънземното от Варгина изпраща телепатично послание

Извънземното от Варгина изпраща телепатично послание

28.09.2011169452

Светът научи за извънземното от Варгина, Бразилия, благодарение на американския уфолог Роджър Лейр. Космическият гост живял кратко в земните условия. Военните не успяли да потулят случая.

В актуалната страница ще се натъкнеш на избрани заглавия и статии за Срещи с Извънземни. Екипът на Съновник.бг се старае да въвежда редовно разнообразни текстове относно Срещи с Извънземни. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Срещи с Извънземни. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Срещи с Извънземни. Срещи с Извънземни, идеи и класации.