Свети Симеон е първият, посрещнал Исус Христос в храма

Свети Симеон е първият, посрещнал Исус Христос в храма

1

На трети февруари честваме паметта на свети Симеон Богоприемец - първия човек, който е видял Исус Христос на четиридесетия ден от раждането му. Имен ден имат Симеон, Мона, Симона.

1

Сретение Господне

Сретение Господне - Най-новите заглавия и публикации. Необясними явления, загадки и всичко свързано с Сретение Господне. Нашите статии за Сретение Господне от Средновековието до днес. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Сретение Господне.
Сретение Господне - Празнуваме Петльовден и Сретение Господне

Празнуваме Петльовден и Сретение Господне

02.02.201701187

Според Григорианския календар на днешния ден народната традиция отбелязва Петльовден или празникът на мъжката рожба. В църковния календар на 2 февруари се чества Сретение господне.

Сретение Господне - Днес отбелязваме Сретение Господне

Днес отбелязваме Сретение Господне

02.02.201401839

На 2 февруари Българската православна църква отбелязва един от 12-те най-важни християнски празника - Сретение Господне. Това е един от 4-те празника, посветени на Божията майка.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...