Свети Симеон е първият, посрещнал Исус Христос в храма

Свети Симеон е първият, посрещнал Исус Христос в храма

1

На трети февруари честваме паметта на свети Симеон Богоприемец - първия човек, който е видял Исус Христос на четиридесетия ден от раждането му. Имен ден имат Симеон, Мона, Симона.

1

Сретение Господне

Сретение Господне - Най-новите заглавия и публикации. Необясними явления, загадки и всичко свързано с Сретение Господне. Нашите статии за Сретение Господне от Средновековието до днес. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Сретение Господне.
Сретение Господне - Празнуваме Петльовден и Сретение Господне

Празнуваме Петльовден и Сретение Господне

02.02.201701169

Според Григорианския календар на днешния ден народната традиция отбелязва Петльовден или празникът на мъжката рожба. В църковния календар на 2 февруари се чества Сретение господне.

Сретение Господне - Днес отбелязваме Сретение Господне

Днес отбелязваме Сретение Господне

02.02.201401825

На 2 февруари Българската православна църква отбелязва един от 12-те най-важни християнски празника - Сретение Господне. Това е един от 4-те празника, посветени на Божията майка.

На тази подстраница ще откриеш последните заглавия и публикации на тема Сретение Господне. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно любопитни текстове за Сретение Господне. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Сретение Господне. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Сретение Господне. Сретение Господне, снимки и потребителски оценки.