Най-любопитните факти за животни

Най-любопитните факти за животни

Може би повечето хора дори не подозират, но голяма част от бозайниците, птиците, влечугите и други животни, които ни заобикалят, притежават учудващи способности.

1

Способности на животните

Способности на животните - Новите заглавия и материали. Мистерии, загадки и всичко относно Способности на животните. Материали за Способности на животните от Средновековието до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални явления и Способности на животните.
Способности на животните - Животни спасяват човешки живот

Животни спасяват човешки живот

03.07.2011105926

Прасе спасило стопанката си, повалена от инфаркт, а коза топлела пет денонощия ударен от крава фермер и го хранела с млякото си. Бял кит спасил гмуркачка от удавяне.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...