Може да наваксате пропуснатия сън само с тези методи!

Може да наваксате пропуснатия сън само с тези методи!

0

Дали може да си наваксваме пропуснатия сън от работната седмица през уикенда се е питал всеки човек, загрижен за здравето си. Последните научни изследвания са категорични, че това може да се случи само с няколко метода.

1

Спане

Спане - Новите заглавия и статии. Необясними явления, загадки и всичко касещо Спане. Материали за Спане от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Спане.
Спане - Какво се случва всъщност с тялото ни, докато спим?

Какво се случва всъщност с тялото ни, докато спим?

05.10.201601101

Замисляли ли сте се защо лекарите ни съветват, че най-добрият начин да се справим с безсънието, е като си лягаме навреме? Просто защото това не са празни приказки, а самата истина. Ето какво се случва с организма ни след 22 часа и защо лекарите са прави с

Спане - Имаме лош сън заради нарушената връзка със слънчевата светлина

Имаме лош сън заради нарушената връзка със слънчевата светлина

18.09.20160601

Тази тенденция има своето обяснение и според Тил Рьонеберг от Мюнхенския университет нарушенията на съня в съвремието се дължат на загубената връзка със слънчевата светлина.

Спане - Може да учите нови езици насън! Вижте как

Може да учите нови езици насън! Вижте как

13.09.20160831

Само за няколко с няколко часа сън може да усвоите знанията по нов език, установи научен експеримент. Изследователите са установили, че сънят стимулира дългосрочната памет.

Спане - Странните неща, които телата ни правят по време на сън

Странните неща, които телата ни правят по време на сън

05.09.20160890

Често смятаме, че спането е тиха и спокойна дейност, но това въобще не е така. Докато спим, тялото ни прави и може да направи много странни неща, а процесите, протичащи в него, са изключително интересни.

Спане - Най-известните заблуди за съня, в които повечето хора вярват

Най-известните заблуди за съня, в които повечето хора вярват

02.09.20160632

Съществуват няколко големи мита за здравословния и пълноценен сън, които не са верни, но продължават да се разпространяват като научни твърдения.

Спане - Най-сладкият сън е между вторик и сряда вечера

Най-сладкият сън е между вторик и сряда вечера

05.07.20160394

Най-добре се наспиваме в нощта между вторник и сряда, установи проучване на компанията Оптима-лайф. Анализът на 5000 души е категоричен, че най-сладко се спи точно е този период от седмицата.

Спане - Циркадните ритми отричат ранното ставане

Циркадните ритми отричат ранното ставане

16.06.20160366

Хората, които чистосърдечно обичат да стават рано, се броят на пръсти. Ранният старт на деня може и да е предпоставка за успеха, но може и да повлияе негативно на здравословното ни състояние.

Спане - Доказано! Жените имат нужда от 20 минути повече сън

Доказано! Жените имат нужда от 20 минути повече сън

26.04.20160295

Дамите се нуждаят средно с 20 минути повече сън от мъжете. Това се налага от факта, че използват мозъка си много по-активно, докато са будни.

Спане - Светлината от улицата ни пречи да спим нормално!

Светлината от улицата ни пречи да спим нормално!

24.03.20160305

Вътрешният часовник на човек се обърква, ако нощем навън е светло. Това пречи на здравословния сън.

Спане - Сънят пречиства тялото ни от токсини

Сънят пречиства тялото ни от токсини

31.01.201602700

Според последните проучвания от специалистите се оказва, че мозъкът управлява процеса на изхвърляне на токсини по време на сън.

На актуалната страница ще се натъкнеш на последните теми и статии на тема Спане. Екипът на Съновник.бг се старае да въвежда редовно разнородни материали относно Спане. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Спане. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Спане. Спане, идеи и мнения.