Ето го обяснението на странните неща, които правим насън

Ето го обяснението на странните неща, които правим насън

0

Мислим си, че по време на сън тялото ни е в пълен покой, но истината не е точно такава. Дори и тогава някой от нас извършват определени странни активности, за които не предполагат ни най-малко или разбират чак на сутринта.

1

Сомнамбулизъм

Сомнамбулизъм - Новите заглавия и материали. Необясними явления, загадки и всичко относно Сомнамбулизъм. Любопитни статии за Сомнамбулизъм от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Сомнамбулизъм.
Сомнамбулизъм - Сомнамбулизмът се предава по генетичен път

Сомнамбулизмът се предава по генетичен път

13.05.20157607

За повечето хора проблемът с амнезията по време на сомнамбулизъм е наследствен. Четири от пет сомнамбула не си спомнят преживяното и това е характерно и за други представители на фамилията им.

Сомнамбулизъм - Мъжете говорят повече насън от жените

Мъжете говорят повече насън от жените

16.04.201402839

Говоренето насън е по-характерно за мъжете, отколкото за жените. Ако се притеснявате, че ще издатете някаква тайна, докато спите, проветрете добре помещението и правете секс преди сън.

Сомнамбулизъм - Причините за безсъние и нарушение на съня

Причините за безсъние и нарушение на съня

19.03.2014011957

Изучавайки сънищата, учените са установили интересни, често необясними, а понякога просто интригуващи факти. Младите хора обикновено се оплакват от трудно заспиване, а по-възрастните - от събуждане през нощта.

Сомнамбулизъм - Най-популярните нарушения на съня

Най-популярните нарушения на съня

12.04.201314806

Сред най-популярните нарушения на съня са кошмарите, лунатизмът, сънните халюцинации и нощните страхове. Те се дължат, като цяло, на недоспиване и стресови ситуации.

Сомнамбулизъм - Какво прави хората сомнамбули?

Какво прави хората сомнамбули?

01.02.20132523921

Все още не е ясно какво точно прави хората сомнамбули. Може да е симптом за епилепсия или нарушение на съня. Сомнамбулите са в състояние дори да се развържат, ако преди сън са ги завързали с въже.

Сомнамбулизъм - На какво се дължи бълнуването

На какво се дължи бълнуването

21.12.201205775

Смята се, че половината от децата по света говорят докато спят. Това се определя като начин те да се справят с прекаленото количество информация, което са получили с течение на деня.

Сомнамбулизъм - Домакинстване по време на сън

Домакинстване по време на сън

12.12.201101418

Китайката Сю от град Юхан в провинция Хубей пере дрехи, когато има пристъп на лунатизъм. Над два процента от жителите на планетата ходят насън.

Сомнамбулизъм - Защо хората ходят насън

Защо хората ходят насън

20.05.201113105

Не е ясно защо хората ходят насън, но вероятно това има връзка с дефектен ген, който се предава по наследство. Стресът и недоспиването също спомагат за това състояние.

Сомнамбулизъм - Лунатизма може и да е опасен

Лунатизма може и да е опасен

10.02.200903015

Обичайните лунатицине представляват опасност за други хора. Но се срещат и такива, които, без да го осъзнават извършват безмислени убийства.

В актуалната подстраница ще се натъкнеш на последните теми и публикации на тема Сомнамбулизъм. Екипът на Съновник.бг се старае да въвежда редовно разнородни материали относно Сомнамбулизъм. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Сомнамбулизъм. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Сомнамбулизъм. Сомнамбулизъм, идеи и мнения.