Вижте най-уникалните снимки на Марс, направени от НАСА

Вижте най-уникалните снимки на Марс, направени от НАСА

0

Въпреки че второто име на Марс е Червената планета, фотографиите показват как обектът е съчетал и други впечатляващи нюанси, различни от червеното.

1

Снимки на Марс

Снимки на Марс - Актуални теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Снимки на Марс. Материали за Снимки на Марс от древността до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Снимки на Марс.
Снимки на Марс - Уфолози твърдят, че са забелязали фосили от мечка на Марс

Уфолози твърдят, че са забелязали фосили от мечка на Марс

03.11.20160736

От изгубени обувки до скелети на гигантски морски създания, списъкът със странните предмети, за които е докладвано, че са открити на марсианската повърхност, става все по-голям.

Снимки на Марс - Днес Марс се приближава максимално близо до Земята

Днес Марс се приближава максимално близо до Земята

14.04.201412572

Днес жителите на Земята ще станат свидетели на необикновено космическо явление - Марс ще се приближи на рекордно близко разстояние до нашата планета.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

На актуалната страница ще попаднеш на най-новите любопитни теми и публикации за Снимки на Марс. Екипът на Съновник.бг се старае да въвежда редовно различни материали относно Снимки на Марс. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Снимки на Марс. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Снимки на Марс. Снимки на Марс, идеи и отзиви.