Чудовищата - мит или реалност

Чудовищата - мит или реалност

2

Още от древни времена хората дълбоко са се вълнували от чудовищата. Истина или не, историите за чудовището от Лох Нес, Йети, снежния човек, Бигфут и Чупакабра не секват.

1

Снежен човек

Снежен човек - Новите текстове и публикации. Необясними явления, загадки и всичко относно Снежен човек. Нашите статии за Снежен човек от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Снежен човек.
Снежен човек - Загадъчни същества всяват ужас

Загадъчни същества всяват ужас

11.11.201036199

Сред митичните същества, които продължават да всяват ужас у хората, е снежният човек Йети, лавлендският гущер, Неси и Чупакабра.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...