Засмей се, за да ти кажа какъв си

Засмей се, за да ти кажа какъв си

6

Ако вашият любим по-често предпочита да сдържа смеха си, това означава, че той е уравновесен, спокоен и надежден. Мъжете, които се подсмихват загадъчно имат чар, но са способни на грубост.

1

Смях

Смях - Най-новите текстове и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Смях. Нашите статии за Смях от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Смях.
Смях - Необяснимите човешки действия

Необяснимите човешки действия

19.07.201411707

Разгадаването на някои човешки действия е сред най-сложните въпроси, стоящи пред съвременната наука.

Смях - Какво издава смехът ни

Какво издава смехът ни

01.11.201305070

Психолозите твърдят, че смехът на един човек може да издаде неговия характер.

Смях - Смях по време на сън?

Смях по време на сън?

06.04.201328253

Понякога хората се смеят дори по време на сън и това още повече озадачава специалистите в тази област. Дори за психоаналитиците това е неразрешима загадка.

Смях - Смехът предпазва от болести

Смехът предпазва от болести

03.04.201322208

Който се смее по-често, боледува по-рядко, смехът допринася за отпускането на мускулното напрежение и укрепва усвояването на кислород от организма.

Смях - Как да увеличим дневната доза смях

Как да увеличим дневната доза смях

07.11.201122270

Търсете смешната страна на несполуките ви и се опитайте да им се присмеете. Фалшивият смях има същия благотворен ефект върху тялото, както и непресторения. Смехът ще ви прави не само по-щастливи, но и по-красиви.

Смях - Човешките способности на приматите

Човешките способности на приматите

07.09.201101253

Маймуните, чиято ДНК съвпада с човешката на деветдесет и седем процента, имат чисто човешко поведение. Те се смеят, ядат нездравословна храна при стрес и разпознават лица.

Смях - Няколко навика на щастливите хора

Няколко навика на щастливите хора

24.08.2011111290

Щастието се облича в различни значения за различните персоналности. Все пак има няколко основни неща, към които щастливите хора се придържат. Предлагаме ви списък с 10-те навика, които могат да ви дарят с бленуваното щастие.

Смях - Ежедневната порция смях прави човек щастлив

Ежедневната порция смях прави човек щастлив

27.02.201121630

Смехът ни кара да се чувстваме щастливи. Това всеки го знае, но знаете ли, че смехът е здраве и укрепва имунната система? Смеейки се човек по-лесно се справя с ежедневния стрес и напрежението.

Смях - Защо се смеем през сълзи?

Защо се смеем през сълзи?

29.11.201022759

Когато се смеем, понякога плачем, защото смехът и сълзите са сходни реакции и възникват по време на емоционална възбуда. При продължителен смях може да усетите бодежи в дясната част на корема.

Смях - Десет необясними човешки прояви

Десет необясними човешки прояви

09.07.2010110304

Учените така и не могат да разберат на какво се дължат някои човешки прояви като лъжене, изчервяване, смях, алтруизъм, пубертет, суеверия.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

В Съновник.бг на тази подстраница ще попаднеш на най-новите заглавия и публикации за Смях. Нашият екип се стреми да публикува често любопитни текстове на тема Смях. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Смях. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Смях. Смях, съвети и потребителски оценки.