Човешкият живот има своя лимит и ние вече сме го достигнали!

Човешкият живот има своя лимит и ние вече сме го достигнали!

0

Ново изследване твърди, че човешките същества имат своя естествена граница на живота. Според учените тази граница вече е достигната и шансът някои да живее повече от 125 години (световният рекорд по дълголетие в момента е 122) е равен на нула.

1

Смъртност

Смъртност - Актуални заглавия и статии. Мистерии, загадки и всичко свързано с Смъртност. Любопитни статии за Смъртност от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Смъртност.
Смъртност - И дългият, и краткият сън съкращават живота

И дългият, и краткият сън съкращават живота

19.07.201315675

Учени откриха връзка между продължителността на съня и смъртността. И дългият, и краткият сън водят до едно и също - съкращават живота от 12 до 30 процента.

Смъртност - Проклятието на четворката

Проклятието на четворката

10.02.2011617108

Върху четвъртия ден от всеки месец тегне зловеща прокоба. Числото 4 е свързано с проклятия и висока смъртност. Нумерология на числото 4. Нещастието, което носи четворката и закона на привличане.

На тази страница ще попаднеш на избрани материали и статии относно Смъртност. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно различни материали за Смъртност. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Смъртност. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Смъртност. Смъртност, снимки и отзиви.