Жителите на бразилското село Арарас изгарят живи от слънцето

Жителите на бразилското село Арарас изгарят живи от слънцето

4

Стотици жители на бразилското село Арарас живеят в постоянна болка и страх за живота си. Те всички страдат от тежко генетично разболяване, заради което буквално изгарят живи от слънчевите лъчи.

1

Слънчеви Лъчи

Слънчеви Лъчи - Последните текстове и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко за Слънчеви Лъчи. Нашите статии за Слънчеви Лъчи от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Слънчеви Лъчи.
Слънчеви Лъчи - Как можем да се лекуваме със слънчеви лъчи

Как можем да се лекуваме със слънчеви лъчи

07.04.201502165

Хира Ратан Манек е обикновен индиец, 68-годишен, който до пенсията си е бил инженер-механик. След дълги търсения през целия си живот стигнал до извода, че за да получиш пряко в тялото си енергията на слънцето, трябва просто да го гледаш.

Слънчеви Лъчи - По-дълго под слънчевите лъчи - по-дълъг живот

По-дълго под слънчевите лъчи - по-дълъг живот

05.04.201511015

Слънцето означава здраве. Неговите лъчи намаляват кръвното налягане и предпазват от сърдечен инфаркт и мозъчен инсулт. Това се твърди в мащабно изследване на учените от университета в Единбург, Шотландия.

Слънчеви Лъчи - Слънчевите изригвания провокират революции

Слънчевите изригвания провокират революции

17.05.201301370

Повишената слънчева радиация, в следствие на завишената слънчева активност е отговорна за повишаването на естествената агресия при хората и животните.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

На текущата страница ще попаднеш на най-новите материали и публикации на тема Слънчеви Лъчи. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно разнообразни текстове относно Слънчеви Лъчи. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Слънчеви Лъчи. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Слънчеви Лъчи. Слънчеви Лъчи, идеи и класации.