Магнитните полюси сменят местата си! Какво ни очаква

Магнитните полюси сменят местата си! Какво ни очаква

0

Северният и южен магнитни полюси на Земята са се разменяли няколкостотин пъти. Скоро това отново ще се случи и, дори и да не ни се иска, коренно ще промени облика на родната ни планета.

1

Слънчева радиация

Слънчева радиация - Най-новите теми и материали. Паранормални явления, загадки и всичко относно Слънчева радиация. Материали за Слънчева радиация от Средновековието до днес. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Слънчева радиация.
Слънчева радиация - Астронавти отглеждат марули в земната орбита

Астронавти отглеждат марули в земната орбита

18.08.20150180

С космическа салата се почерпиха астронавтите от Международната космическа станция, намираща се в орбитата около Земята. Българи са създали и проекта за първата космическа оранжерия, в която астронавтите успяха да отгледат марули.

Слънчева радиация - Звезда-двойник вещае злокобно бъдеще за Земята

Звезда-двойник вещае злокобно бъдеще за Земята

26.05.201387355

Една звезда отдалечена на 6. 7 милиарда светлини е в състояние да предскаже бъдещето на нашата планета. И то не е розово. До този извод са стигнали учените от наблюденията си върху звездата-двойник на Слънцето.

Слънчева радиация - Слънчевите изригвания провокират революции

Слънчевите изригвания провокират революции

17.05.201301370

Повишената слънчева радиация, в следствие на завишената слънчева активност е отговорна за повишаването на естествената агресия при хората и животните.

Слънчева радиация - Защо 2012 г е преломна

Защо 2012 г е преломна

28.12.201223388

Краят на света не дойде, но на всеки е ясно, че 2012. е по различна от другите. В нея се случват процеси, в голям процент невидими за обикновеното око, които са преломни за хората и заобикалящия ги свят.

Слънчева радиация - Възможно ли е полюсите на Земята да се обърнат?

Възможно ли е полюсите на Земята да се обърнат?

28.12.201215010

Според геологични данни магнитното поле от време на време се променя. Това може да доведе до смяна на местата на Южния и Северния полюс.

На тази страница ще попаднеш на най-новите заглавия и статии на тема Слънчева радиация. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно любопитни текстове относно Слънчева радиация. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Слънчева радиация. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Слънчева радиация. Слънчева радиация, идеи и потребителски оценки.