Сензационно откритие на Венера доказва същестуваването на извънземни

Сензационно откритие на Венера доказва същестуваването на извънземни

0

Според професор Лъчезар Филипов от Института за космически изследвания и технологии данните ясно доказват съществуването на извънземен живот.

1

Скорпиони

Скорпиони - Актуални заглавия и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко за Скорпиони. Любопитни статии за Скорпиони от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Скорпиони.
Скорпиони - Най-любопитните факти за животни

Най-любопитните факти за животни

20.06.201403228

Може би повечето хора дори не подозират, но голяма част от бозайниците, птиците, влечугите и други животни, които ни заобикалят, притежават учудващи способности.

Скорпиони - 200 бебета живеят на гърба на паяк-вълк

200 бебета живеят на гърба на паяк-вълк

02.05.201112017

Някои птици, паяци и земноводни живеят на гърба на майките си, докато поотраснат. Това важи за лебеда, полярната гагара, скорпионите, паяка-вълк и жабата Ринодерма Дарвин.

В актуалната подстраница ще се натъкнеш на най-новите материали и статии относно Скорпиони. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно различни материали за Скорпиони. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Скорпиони. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Скорпиони. Скорпиони, снимки и отзиви.