Сензационно откритие на Венера доказва същестуваването на извънземни

Сензационно откритие на Венера доказва същестуваването на извънземни

Според професор Лъчезар Филипов от Института за космически изследвания и технологии данните ясно доказват съществуването на извънземен живот.

1

Скорпиони

Скорпиони - Актуални заглавия и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко за Скорпиони. Любопитни статии за Скорпиони от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Скорпиони.
Скорпиони - Най-любопитните факти за животни

Най-любопитните факти за животни

20.06.201403280

Може би повечето хора дори не подозират, но голяма част от бозайниците, птиците, влечугите и други животни, които ни заобикалят, притежават учудващи способности.

Скорпиони - 200 бебета живеят на гърба на паяк-вълк

200 бебета живеят на гърба на паяк-вълк

02.05.201102029

Някои птици, паяци и земноводни живеят на гърба на майките си, докато поотраснат. Това важи за лебеда, полярната гагара, скорпионите, паяка-вълк и жабата Ринодерма Дарвин.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...