Вижте скритите доказателства, че великаните са съществували

Вижте скритите доказателства, че великаните са съществували

0

Историите за великани и страховити гиганти са осеяли цялата човешка митология и фолклор. Гигантите обаче са факт, който научната общност умело прикрива от десетилетия.

1

Скелети

Скелети - Най-новите заглавия и статии. Необясними явления, загадки и всичко относно Скелети. Материали за Скелети от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Скелети.
Скелети - Мистериозна гей двойка е погребана в общ гроб преди 600 години

Мистериозна гей двойка е погребана в общ гроб преди 600 години

16.03.20170347

Екип от археолози е открил скелети на двама мъже, които са починали преди малко повече от 600 години. На смъртния си одър те са се държали за ръце, което показва, че е имало силна връзка помежду им.

Скелети - Скелети на хобити доказаха, че те не са измислени същества

Скелети на хобити доказаха, че те не са измислени същества

10.06.20160453

Хобитите не са измислени приказни приказни създания, а наистина са съществували. Тази теория се доказа от наскоро открити скелети в Индонезия на трима хобити, живели през 700 хиляди години.

Скелети - Учени от САЩ са унищожили скелети на гиганти

Учени от САЩ са унищожили скелети на гиганти

28.05.201502940

Преди дни стана ясно, че Смитсоновият институт е унищожил хиляди човешки скелети на гиганти в началото на 1900 г. Документите за безпрецедентното унищожение са били засекретени

Скелети - Откриха скелета и гроба на Сервантес

Откриха скелета и гроба на Сервантес

18.03.201501223

След близо четири века испански учени успяха да разбулят най-накрая мистерията къде лежат костите на най-известния писател на Иберийския полуостров – автора на Дон Кихот Сервантес.

Скелети - Най-голямата мистерия в Хималаите – езеро, пълно със скелети

Най-голямата мистерия в Хималаите – езеро, пълно със скелети

16.01.201504160

Езерото Рупкунд и до днес озадачава представителите на научните среди. През 1942 година в него са открити 500 скелети без да се разбере кой са били тези хора и защо са погребани на това място.

Скелети - Пореден скелет на великан в Якутия?

Пореден скелет на великан в Якутия?

19.10.201415561

Множество известни и неизвестни хроники също доказват за наличието на гигантски човешки скелети на различни места по света.

Скелети - Откриха скелети на булка и бебе при разкопки

Откриха скелети на булка и бебе при разкопки

12.07.201401562

Археолози откриха скелети на булка и бебе при разкопки в Перник. Все още не може да се установи дали бебето е било новородено или не е било родено, когато е починало.

Скелети - Варна – градът на мъртвите вампири

Варна – градът на мъртвите вампири

19.06.201348751

Старото гробище край варненския квартал Виница“ крие зловеща тайна. При разкопки край с. Кестрич археолозите се натъкнали на множество човешки останки, всички до една прободени с шило във врата.

Скелети - Ужасяващите находки на археолозите

Ужасяващите находки на археолозите

25.11.2011932777

Наред с разкриването на атрактивни културно-исторически забележителности археолозите често попадат и на ужасяващите тайни на миналото.

Скелети - Изровиха владетелка на маите

Изровиха владетелка на маите

26.09.201105237

Археолози изровиха неизвестна владетелка на маите в руини в Накум, Гватемала, разкри Нешънъл джиографик. Скелетът е на владетелка, а главата й е положена между две паници.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

На текущата подстраница ще намериш последните заглавия и публикации на тема Скелети. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно любопитни текстове относно Скелети. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Скелети. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Скелети. Скелети, идеи и потребителски оценки.