Какъв е характерът ни според хороскопа на викингите

Какъв е характерът ни според хороскопа на викингите

1

Хороскопът на викингите е свързан с боговете от скандинавската митология. Смята се, че всеки един от боговете управлява съдбата на един човек

1

Скандинавска митология

Скандинавска митология - Актуални заглавия и материали. Мистика, загадки и всичко свързано с Скандинавска митология. Материали за Скандинавска митология от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Скандинавска митология.
Скандинавска митология - Поверия за паяци

Поверия за паяци

07.06.2013233846

Днес, повечето хора смятат, че ако стъпчат насекомото, това ще им донесе лош късмет. Други пък очакват добра новина, ако видят, че насекомото се катери по паяжината си, а трети се подготвят за парични постъпления, ако бъдат полазени от него.

Скандинавска митология - Богове на викингите

Богове на викингите

25.03.201304131

Боговете на викингите идеално се вписват в представата на моряците-завоеватели. Те са груби и жестоки. Смелостта на войните идвала най-вече от суеверията. Но оттам ги дебнели и най-големите им страхове.

Скандинавска митология - Как възникнал светът според викингите?

Как възникнал светът според викингите?

15.03.201302153

На земята имало само солени грамади и нищо друго. От една такава грамада се появил друг великан, на име Бури. Синът му взел за жена великанката Беслу, която му родила трима синове: Один, Вили и Ве.