Русалката от цирка на Финиъс Барнъм! Всички се питат какво е това (СНИМКИ)

Русалката от цирка на Финиъс Барнъм! Всички се питат какво е това (СНИМКИ)

Повечето хора вярват, че русалките са мистични същества, които присъстват само в приказките и легендите. Но снимки на странно създание, направени през 19-ти век, ни карат да допускаме, че е възможно да съществуват морски сирени.

1

Сирени

Сирени - Актуални текстове и материали. Мистерии, загадки и всичко за Сирени. Любопитни статии за Сирени от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Сирени.
Сирени - Самодиви вършат чудеса в Старозагорско

Самодиви вършат чудеса в Старозагорско

24.06.201517506

Тайнствените хубавици танцували и нареждали някакви техни думи. Младият мъж не посмял да ги безпокои, а просто седнал край тях и зачакал.

Сирени - Заснеха русалка край гръцки остров

Заснеха русалка край гръцки остров

23.03.20141315871

Гръцки рибар засне необикновено същество, оприличено на русалка, край село Ѝа, разположено на остров Санторини. За кратко време снимките на рибаря се разпространиха из социалните мрежи.

Сирени - Русалките са съществували - откриха техни мумии!

Русалките са съществували - откриха техни мумии!

22.07.20132438756

Британският научен музея в Лондон пази един любопитен артефакт – мумия на . . . русалка. Повече от половин столетие тя събира прах далеч от погледите на хората.

Сирени - Русалките - мит или реалност

Русалките - мит или реалност

12.03.20131611451

Смята се, че русалките са измислени същества. Първата история за тях се появява в Асирия, около 1000 г. пр. Хр. Те живеят предимно в творческите произведения, като изкуството и литературата