Вижте кои сънища могат да предсказват смъртта

Вижте кои сънища могат да предсказват смъртта

Символите в съня може и трябва да се тълкуват, тъй като подсъзнанието ни се опитва да ни предаде информация, която съзнанието ни не забелязва или потиска. Сънят може да ни предскаже и приближаваща смърт.

1

Символи в съня

Символи в съня - Актуални текстове и публикации. Мистика, загадки и всичко на тема Символи в съня. Нашите статии за Символи в съня от Средновековието до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Символи в съня.
Символи в съня - Индиански вярвания: Третата ни душа пътува из света на сънищата

Индиански вярвания: Третата ни душа пътува из света на сънищата

25.10.20170461

Няма човек, който да не сънува. Нощните приключения са неделима част от живота ни. Сънуването е най-дълбоко вплетено в традициите и духовните практики на индианците, които добре знаели какво се случва с душата ни в малките часове на нощта.

Символи в съня - Видите ли някой от тези елементи в съня си, очаква ви нова любов!

Видите ли някой от тези елементи в съня си, очаква ви нова любов!

16.09.201609754

На всеки от нас му се случва да има объркани сънища, които изобщо не разбира. Ако обаче видите на сън някой от тези пет елемента, знайте, че вероятно нова любов ще преобърне живота ви.

Символи в съня - Съновникът на Милер за предсказване на бъдещето

Съновникът на Милер за предсказване на бъдещето

25.01.2016010101

Съновникът на Милер е съставен от германския психиатър Густав Милер, който изучавал сънищата. Според него сънят дава важна информация за минали, настоящи и бъдещи събития по закодиран път.

Символи в съня - Най-важните символи в сънищата

Най-важните символи в сънищата

18.01.201604175

Сънищата в повечето случаи са отражение на нашия реален живот и не трябва да ги пренебрегваме. Ако съумеем да разтълкуваме символите и събитията в тях правилно, ще разберем какво искат да ни кажат.

Символи в съня - Посланията в сънищата ни според Мадлен Алгафари

Посланията в сънищата ни според Мадлен Алгафари

27.12.2014011364

Един от най-известните психотерапевти в страната ни Мадлен Алгафари дава няколко основни насоки в интервю за ЕвестникБг, с които можем да разберем посланията в съня си.

Символи в съня - Сънища за птици

Сънища за птици

22.07.201304410

Ако в съня ви видите летящи птици, това означава, че ще успеете във всичките си начинания – ще се стремите към високи цели и ще ги постигнете.

Символи в съня - Сънища с непознати

Сънища с непознати

22.05.201305155

Ако видите в съня си непознати хора, които са облечени в черно, това предвещава сериозни неприятности. Ако сънувате брадат непознат мъж, това предвещава скарване с половинката ви, което трудно ще се оправи.

Символи в съня - Как да разберем кой сън е пророчески

Как да разберем кой сън е пророчески

19.04.2013027811

Пророческите сънища са опит на подсъзнанието ви да ви предупреди за важно предстоящо събитие. Това понякога може дори да ви спаси живота.

Символи в съня - Пророческите сънища

Пророческите сънища

05.04.2013020950

Всички сънуваме. Но не всички помним сънищата си, когато се събудим. Мисля, че всеки е сънувал поне един сън, в който символично е видял събитие, което след това се е случило наяве.

Символи в съня - Разгадаване на символите в съня

Разгадаване на символите в съня

15.03.2013010005

Астропсихологията, класическата предсказателна астрология и кармичната астрология предлагат ключ за разгадаване на символиката и промяна на енергията на сънуване.