Видите ли някой от тези елементи в съня си, очаква ви нова любов!

Видите ли някой от тези елементи в съня си, очаква ви нова любов!

На всеки от нас му се случва да има объркани сънища, които изобщо не разбира. Ако обаче видите на сън някой от тези пет елемента, знайте, че вероятно нова любов ще преобърне живота ви.

1

Символи в съня

Символи в съня - Актуални текстове и публикации. Мистика, загадки и всичко на тема Символи в съня. Нашите статии за Символи в съня от Средновековието до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Символи в съня.
Символи в съня - Вижте кои сънища могат да предсказват смъртта

Вижте кои сънища могат да предсказват смъртта

03.09.2016010490

Символите в съня може и трябва да се тълкуват, тъй като подсъзнанието ни се опитва да ни предаде информация, която съзнанието ни не забелязва или потиска. Сънят може да ни предскаже и приближаваща смърт.

Символи в съня - Съновникът на Милер за предсказване на бъдещето

Съновникът на Милер за предсказване на бъдещето

25.01.201609215

Съновникът на Милер е съставен от германския психиатър Густав Милер, който изучавал сънищата. Според него сънят дава важна информация за минали, настоящи и бъдещи събития по закодиран път.

Символи в съня - Най-важните символи в сънищата

Най-важните символи в сънищата

18.01.201603920

Сънищата в повечето случаи са отражение на нашия реален живот и не трябва да ги пренебрегваме. Ако съумеем да разтълкуваме символите и събитията в тях правилно, ще разберем какво искат да ни кажат.

Символи в съня - Посланията в сънищата ни според Мадлен Алгафари

Посланията в сънищата ни според Мадлен Алгафари

27.12.2014011063

Един от най-известните психотерапевти в страната ни Мадлен Алгафари дава няколко основни насоки в интервю за ЕвестникБг, с които можем да разберем посланията в съня си.

Символи в съня - Сънища за птици

Сънища за птици

22.07.201303529

Ако в съня ви видите летящи птици, това означава, че ще успеете във всичките си начинания – ще се стремите към високи цели и ще ги постигнете.

Символи в съня - Сънища с непознати

Сънища с непознати

22.05.201304733

Ако видите в съня си непознати хора, които са облечени в черно, това предвещава сериозни неприятности. Ако сънувате брадат непознат мъж, това предвещава скарване с половинката ви, което трудно ще се оправи.

Символи в съня - Как да разберем кой сън е пророчески

Как да разберем кой сън е пророчески

19.04.2013026334

Пророческите сънища са опит на подсъзнанието ви да ви предупреди за важно предстоящо събитие. Това понякога може дори да ви спаси живота.

Символи в съня - Пророческите сънища

Пророческите сънища

05.04.2013019894

Всички сънуваме. Но не всички помним сънищата си, когато се събудим. Мисля, че всеки е сънувал поне един сън, в който символично е видял събитие, което след това се е случило наяве.

Символи в съня - Разгадаване на символите в съня

Разгадаване на символите в съня

15.03.201309592

Астропсихологията, класическата предсказателна астрология и кармичната астрология предлагат ключ за разгадаване на символиката и промяна на енергията на сънуване.