Пирокинезата – мит или реалност?

Пирокинезата – мит или реалност?

Пирокинезата е способността на човек да може да контролира огъня единствено със своя ум.

1

Сила на мисълта

Сила на мисълта - Актуални текстове и статии. Необясними явления, загадки и всичко свързано с Сила на мисълта. Материали за Сила на мисълта от древността до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Сила на мисълта.
Сила на мисълта - Доказано! Негативните мисли могат да ни убият

Доказано! Негативните мисли могат да ни убият

28.08.201438311

Статистиката показва, че пациенти, които имат негативни мисли преди някаква хирургична операция, оцеляват по-рядко. Според доктор Клифтън Мийдър страховете биха могли да се превърнат в самоизпълняващо се пророчество.

Сила на мисълта - Създадоха устройство за пилотиране с мисъл

Създадоха устройство за пилотиране с мисъл

30.05.20140548

Ново устройство, създадено от учени в Мюнхен и Берлин, ще позволява на всеки човек да управлява самолет само със силата на мисълта.

Сила на мисълта - Руски учени откриха как да влияем на бъдещето си

Руски учени откриха как да влияем на бъдещето си

19.01.2014031177

Руски учени начело с биофизика и молекулярен биолог Пьотър Гаряев провели изследване заедно с екип от лингвисти, от което се установило, че думите влияят върху човешкото ДНК.

Сила на мисълта - Каква сила има мисълта ни

Каква сила има мисълта ни

11.09.2013010959

Границата между понятията позитивно мислене, самохипноза и сугестия е много тънка. Вярва се, че както позитивното мислене, така и самохипнозата и сугестията имат силата да лекуват и разболяват.

Сила на мисълта - Възможно ли е умът ни да лекува всяка болест

Възможно ли е умът ни да лекува всяка болест

31.05.2013019012

Човекът е едно цяло, което обединява ума, тялото и духа. Затова много хора вярват, че умът може да излекува всяка болест. Има много случаи, които доказват това.

Сила на мисълта - Силата на концентрацията

Силата на концентрацията

27.11.201206180

Дали сте решили да постигнете нещо, да се съсредоточите върху сегашното, да се справите със стар навик или да подобрите бизнеса си, вие трябва да се концентрирате.

Сила на мисълта - Контактьори с животни

Контактьори с животни

04.02.201103843

Контактьорите с животни са един вид екстрасенси, които установяват телепатична връзка с тях чрез чувства, звук, емоции, чрез силата на мисълта. Любопитни факти за телепатията с животни.