Лесни магически съвети, с които да променим живота си

Лесни магически съвети, с които да променим живота си

0

Съществуват простички магически съвети или по-точно правила, с които можем да преобразим живота си. Те могат да бъдат приложени в бита на всеки, като изпълнението им не изискват никакви специални свръхестествени умения.

1

Сила на думите

Сила на думите - Последните текстове и статии. Необясними явления, загадки и всичко свързано с Сила на думите. Материали за Сила на думите от вековете до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Сила на думите.
Сила на думите - Магическата сила на думите според прабългарите

Магическата сила на думите според прабългарите

06.06.201418188

В Средновековна България се е почитала мощната енергия на Оренда, според която вибрациите на думите и определени звуци притежават мощен енергиен заряд.

В Съновник.бг на тази страница ще се натъкнеш на последните теми и публикации относно Сила на думите. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно разнообразни текстове относно Сила на думите. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Сила на думите. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Сила на думите. Сила на думите, идеи и класации.