Най-вдъхновяващата сентенция за всяка една от зодиите

Най-вдъхновяващата сентенция за всяка една от зодиите

0

Всеки има нужна от малко вдъхновение, най-вече в трудните моменти, за да събере достатъчно кураж и сили. Според астрологията се очертават 12 типа характери и за всяка една зодия и специфична сентенция, която да ги мотивира.

1

Сентенции

Сентенции - Най-новите теми и статии. Мистика, загадки и всичко относно Сентенции. Любопитни статии за Сентенции от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Сентенции.
Сентенции - Сентенции за болезнените истини в живота

Сентенции за болезнените истини в живота

15.07.20160663

В реалността съществуват определени закономерности, които макар че ни е трудно да си признаем, са част от живота на всеки. Тези болезнени истини можем да открием в няколко сентенции.

Сентенции - Незабравимите сентенции на Пабло Неруда

Незабравимите сентенции на Пабло Неруда

08.06.20160462

Най-известният чилийски поет Пaбло Неруда получава Нобелова награда за литература през 1971 година, но освен с поезията си, той е известен и с безсмъртните си фрази.

Сентенции - Сентенции за доброто

Сентенции за доброто

07.12.20150990

С наближаването на коледните празници винаги ставаме по-добри, състрадателни и отзивчиви. Към тези добродетели обаче трябва да се стремим не само по това време на годината, а винаги.

Сентенции - Житейски сентенции от Лао Дзъ

Житейски сентенции от Лао Дзъ

16.01.201502779

Мъдри сентенции от Лао Дзъ, които биха могли да променят живота ви завинаги.

На текущата страница ще попаднеш на подбрани заглавия и публикации относно Сентенции. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно любопитни текстове за Сентенции. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Сентенции. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Сентенции. Сентенции, снимки и потребителски оценки.