Притчата за семейното щастие

Притчата за семейното щастие

Притчата за две семейства, от които едните непрекъснато се карали, а другите живеели в хармония и разбирателство, ще ви разкрие в кой дребен детайл се крие тайната на семейното щастие.

1

Семейство

Семейство - Последните заглавия и материали. Мистерии, загадки и всичко относно Семейство. Нашите статии за Семейство от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Семейство.
Още за Семейство на посочения линк
Семейство - Семейство засне призрака на Сивата дама в средновековен замък

Семейство засне призрака на Сивата дама в средновековен замък

27.06.20170263

Страховитата случка се разиграва преди броени седмици. Тогава Дийн и Ейми Харпър решават да отидат на разходка в замъка заедно с децата си.

Семейство - Марс преминава в Рак! Ето кое ще е най-значимото за периода

Марс преминава в Рак! Ето кое ще е най-значимото за периода

05.06.201703367

На 5 юни Марс – планетата, която е отговорна за нашите действия, ще се движи в територията на зодия Рак. До 20 юли ще насочва енергията и желанието ни за победи в семейната среда.

Семейство - Семейство засне Голямата стъпка край езеро в Орегон

Семейство засне Голямата стъпка край езеро в Орегон

29.04.201702007

Вълнуващата среща, която дори е записана на видео, е станала през юли мината година, но придобива по-голяма популярност едва наскоро.

Семейство - Днес празнуваме деня на християнското семейство

Днес празнуваме деня на християнското семейство

21.11.201602841

На 21 ноември отбелязваме голяма църковен празник – Въведение Богородично или Денят на християнското семейство. Този ден е символ на въвеждането на младия човек в лоното на църквата и вярата.

Семейство - Ангел хранител спаси семейство от пожар

Ангел хранител спаси семейство от пожар

30.10.201601513

Американка от Айдахо, САЩ, заяви, че ангел е спасил неин имот при пожар и дори публикува снимка на предполагаемия си свръхестествен закрилник.

Семейство - Куче от години се опитва да прогони дух от дома си

Куче от години се опитва да прогони дух от дома си

26.10.20160967

Когато преди няколко години Виктория и нейните приятелки решили да се позабавляват, викайки дух, едва ли предполагали как ще завърши безобидната им игра.

Семейство - Полтъргайст разхвърля игли в дома на семейство

Полтъргайст разхвърля игли в дома на семейство

01.10.20160320

Полтъргайст вилнее в дома на семейство от Нижни Новгород, Русия. Причудливото съзнание до такава степен е взело страха на хората, че те са готови на всички, за да го изгонят от дома си.

Семейство - Приказка за дъщерята

Приказка за дъщерята

30.04.201507167

Живяло някога едно младо семейство. Мъжът и жената били толкова заети, че рядко им оставало време да се порадват един на друг. Веднъж те решили да си починат от всичко и всички.

Семейство - Окадете дома на Бъдни вечер да изгоните злите сили

Окадете дома на Бъдни вечер да изгоните злите сили

24.12.201407856

Бъдни вечер е един от най-важните семейни празници, посветени на дома, огнището, но и на умрелите родственици, които също се считат за част от семейството. Какво повеляват традициите на Бъдни вечер.

Семейство - Похотлив дух изгони съпрузи от дома им

Похотлив дух изгони съпрузи от дома им

05.10.201401587

Терорът на наглия дух стигнал дотам, че съпрузите се принудили да напуснат собственото си жилище заради необикновения обитател на дома.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...