Притча за най-ценното

Притча за най-ценното

Един човек прекарал голяма част от детството си на село при своите баба и дядо. Докато им гостувал, той често посещавал и техния съсед, който бил много мил и усмихнат господин. Но времето минало и малкото момче пораснало.

1

Семейни Отношения

Семейни Отношения - Актуални теми и публикации. Мистерии, загадки и всичко касещо Семейни Отношения. Нашите статии за Семейни Отношения от Средновековието до наше време. Феномени, загадки, паранормални събития и Семейни Отношения.
Семейни Отношения - Трите кръга, които ни правят щастливи

Трите кръга, които ни правят щастливи

13.08.201304546

За да бъде щастлив един човек, той има нужда да е разбран, защитен и подкрепян от другите. В психологията тези нужди се определят като трите къга на одобрение, от които всеки има нужда

Семейни Отношения - Ритуали за привличане на семейно щастие

Ритуали за привличане на семейно щастие

03.05.2013015540

За да привлечете семейното щастие в дома си, ще ви помогнат различни магически ритуали. Един от ритуалите за привличане на семейно щастие се прави с три свещи.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...