6 551 Статии,9 533 Сънища,5 381 Истории
Защо интимността между двама души е табу в църковния канон?

Защо интимността между двама души е табу в църковния канон?

0

Истината е, че Исус Христос никога не е говорил срещу секса, но въпреки това църковният морал е проповядва строги правила относно интимността между двама души, посочва репортаж на BBC.

1

Секс

Секс - Новите текстове и материали. Необясними явления, загадки и всичко свързано с Секс. Любопитни статии за Секс от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Секс.

Популярни

Секс - Великите исторически личности, които си умряха девствени

Великите исторически личности, които си умряха девствени

06.10.201512093

Някои от безсмъртните творци, велики умове и лидери в историята на човечеството са си отишли от този свят, без да никога да правят секс, запазвайки своята непорочност от раждането до смъртта

Секс - Как Луната влияе на любовта и секса

Как Луната влияе на любовта и секса

22.09.201421815

Според астрологията движението на Луната в различните зодиакални знаци, както и смяната на нейните фази влияе върху любовните връзки и сексуалните желания на хората.

Секс - Мъжете говорят повече насън от жените

Мъжете говорят повече насън от жените

16.04.201402604

Говоренето насън е по-характерно за мъжете, отколкото за жените. Ако се притеснявате, че ще издатете някаква тайна, докато спите, проветрете добре помещението и правете секс преди сън.

Секс - Сънищата ни дават секс идеи

Сънищата ни дават секс идеи

14.02.201411557

Проучване на сайта Lovehoney установи, че сънищата ни вдъхновяват да опитваме нови неща в секса, като превърнем в реалност това, което сме сънували.

Секс - Правила за пълноценен сън

Правила за пълноценен сън

16.03.201337482

За да спите по-добре и да се чувствате работоспособни и енергични на сутринта, използвайте спалнята само за спане и секс, взимайте вана преди лягане и избягвайте обилните вечери.

Секс - Месалина била кралица на разврата

Месалина била кралица на разврата

03.12.2012518693

В Римската империя нравите не били особено строги. Но животът на съпругата на император Клавдий – Месалина, екзекутирана през 48 година, стряскал дори свободомислещите римляни.

Секс - Реакции, които не можем да контролираме

Реакции, които не можем да контролираме

12.04.201118488

Сред състоянията, които не могат да бъдат контролирани, е прекомерната сексуална възбуда, изчервяването, прекомерното потене, припадането от вида на игла.

Секс - Баланс на Ин и Ян

Баланс на Ин и Ян

31.03.201104304

За да привлечете любовта, трябва да балансирате Ин и Ян енергиите в дома си. В домовете на дами, които украсяват стените си с картини с жени, не идва любовта. Тя се привлича от червения цвят.

Секс - Какво разказва прическата

Какво разказва прическата

22.03.2011411577

Прическата разкрива скритите черти на характера. Жените, които обичат около лицето им да има къдрички, са непоправими флиртаджийки. Мъжете с по-дълга коса са романтични.

Секс - Огнените цветове зареждат със страст и енергия

Огнените цветове зареждат със страст и енергия

03.03.201103149

Червеното, жълтото, охрата и цветът на чая и кафето зареждат с чувственост и страст и спомагат за възраждането на горещите отношения с партньора.

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

На тази подстраница ще се натъкнеш на последните теми и статии относно Секс. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно разнородни материали за Секс. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Секс. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Секс. Секс, снимки и мнения.