Красотата на Северното сияние избледнява за 10 години

Красотата на Северното сияние избледнява за 10 години

0

Необикновената красота на Северното сияние ще избледнее за 10 години, като започне от 2016-та. Причината за това са слънчевите изригвания, чиято интензивност намалява точно през този период.

1

Северно Сияние

Северно Сияние - Актуални теми и материали. Мистика, загадки и всичко за Северно Сияние. Материали за Северно Сияние от древността до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Северно Сияние.
Северно Сияние - Какви могат да бъдат последиците от силна геомагнитна буря

Какви могат да бъдат последиците от силна геомагнитна буря

23.10.201222743

Магнитните бури причиняват главоболие, безсъние, болки в ставите, липса на жизнен тонус, сърцебиене, нежелание за срещи с хора и дори могат да причинят началото на депресия.

Северно Сияние - Невероятни метеорологични аномалии

Невероятни метеорологични аномалии

10.12.201104289

Сред най-невероятните метеорологични явления е лунната дъга, коланът на Венера, Северното сияние, сребристите облаци, както и хало - светещ пръстен около Слънцето.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

На актуалната подстраница ще попаднеш на подбрани материали и публикации за Северно Сияние. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно различни материали за Северно Сияние. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Северно Сияние. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Северно Сияние. Северно Сияние, снимки и отзиви.