Пренасят ледници на топящата се Антарктида, за да я спасят

Пренасят ледници на топящата се Антарктида, за да я спасят

1

В отчаян опит да спасят малкото останали ледници в неполярните области на света учени от цял свят се обединиха около идеята да превозят топящите се ледени масиви на Антарктида.

1

Северния полюс

Северния полюс - Актуални заглавия и материали. Паранормални явления, загадки и всичко за Северния полюс. Материали за Северния полюс от вековете до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Северния полюс.
Северния полюс - До 2040 г Арктика може да остане без ледове

До 2040 г Арктика може да остане без ледове

14.05.20150430

Учени от от Националното управление за океански и атмосферни изследвания на САЩ опвестриха стряскаща прогноза, че до 2040 година Арктика може да остане без ледове.

Северния полюс - Италианец се заселва на топящ се айсберг

Италианец се заселва на топящ се айсберг

24.08.20141786

Италианецът възнамерява да даде старт на вълнуващия експеримент следващата пролет. Той вече си е набелязал ледник в Гренландия, който ще се превърне в новия му дом.

Северния полюс - Как да се ориентираме по звездите

Как да се ориентираме по звездите

24.01.201313544

Най-лесната задача при ориентиране по звездите е да откриете в коя посока е север. През нощта това е лесно. Трябва само да откриете на небето Полярната звезда. Тя ще ви посочи север с точност до градус.

Северния полюс - Възможно ли е полюсите на Земята да се обърнат?

Възможно ли е полюсите на Земята да се обърнат?

28.12.201214997

Според геологични данни магнитното поле от време на време се променя. Това може да доведе до смяна на местата на Южния и Северния полюс.

В Съновник.бг на тази страница ще попаднеш на най-новите материали и статии относно Северния полюс. Нашият екип се старае да публикува често различни материали на тема Северния полюс. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Северния полюс. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Северния полюс. Северния полюс, съвети и отзиви.