Оксфордският университет излезе с доклад за края на света

Оксфордският университет излезе с доклад за края на света

0

В общественото съзнание винаги лежи дълбоко стаен страх, че ще дойде ден, когато човешка грешка ще доведе до края на цивилизацията. Експерти от Оксфордския университет обаче предупредиха, че такава ужасяваща перспектива в съвсем скоро време може да се пре

1

Свят

Свят - Новите теми и статии. Необясними явления, загадки и всичко за Свят. Материали за Свят от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Свят.
Свят - Пет типа персоналности, които имат потенциала да променят света

Пет типа персоналности, които имат потенциала да променят света

23.11.201602049

Тези хора, които мнозина наричат лидери или водачи, вдъхновяват другите за промяна, те имат потенциала да променят света, в който живеем. Ето и четирите най-ярки типа персоналности

Свят - Краят на света е на 16.12.2016! И още няколко дати за Апокалипсиса

Краят на света е на 16.12.2016! И още няколко дати за Апокалипсиса

31.10.201601569

Един от многото начини, по които хората са избирали да се насладят на времето си на света, е била мисълта за това кога и как ще свърши той. Винаги е имало такива групи от хора, които по една или друга причина са оповестявали края на всичко.

Свят - Няколко идеи как да преживеем края на света

Няколко идеи как да преживеем края на света

23.05.20160639

Учените са категорични, че най-много след 500 милиона години условията на планетата Змея няма да позволят дори на хлебарките да оцелеят. Човекът може да загине дори по-рано, като унищожи сам себе си с ядрена война например.

Свят - На 6 юни идва краят на света, какъвто го познаваме

На 6 юни идва краят на света, какъвто го познаваме

22.05.201605428

Шести юни може да изглежда като незначителна дата в календара за повечето от нас, но експерти предупредиха, че това ще бъде денят, в който светът ще се промени. Тогава ще достигнем до повратната точка, в която. . .

Свят - Светът се крепи върху числа

Светът се крепи върху числа

04.06.201127419

Светът би бил съвършено друг, ако не бяха физичните константи като скоростта на светлината, числото на тъмната материя и числото на времето. При промяна на някое от тях ще се промени целият свят.

Свят - Скандалите – по зодиакални правила

Скандалите – по зодиакални правила

08.12.20101312948

За да избегнете скандалите с половинката си, трябва да знаете на каква стихия е подвластна зодията й. Огнените знаци не приемат чужди аргументи, а водните предпочитат да живеят в свой свят.

В актуалната страница ще се натъкнеш на последните теми и статии на тема Свят. Екипът на Съновник.бг се старае да въвежда редовно разнородни материали относно Свят. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Свят. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Свят. Свят, идеи и мнения.