Гибелните свойства на минералите

Гибелните свойства на минералите

0

Много от минералите, които можем да срещнем в природата, имат свойствата да лекуват и убиват. Хиляди истории разказват за пътешественици, които щом се докоснели до някои камък, изненадващо умирали.

1

Свойства на камъните

Свойства на камъните - Актуални текстове и статии. Необясними явления, загадки и всичко за Свойства на камъните. Любопитни статии за Свойства на камъните от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални събития и Свойства на камъните.
Свойства на камъните - Камъни за любов

Камъни за любов

03.11.2012415295

Според древните вярвания всеки камък има своите свойства. Някои камъни имат вълшебното свойство да привличат и да запазват любовта.

Свойства на камъните - Лечебните свойства на скъпоценните камъни

Лечебните свойства на скъпоценните камъни

02.04.201207538

Смарагдът защитава бременните и новородените - камъкът се закача около креватчето на бебето. Камъкът подобрява зрението, паметта, прогонва лошите сънища.

В актуалната страница ще попаднеш на последните заглавия и публикации на тема Свойства на камъните. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно различни материали относно Свойства на камъните. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Свойства на камъните. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Свойства на камъните. Свойства на камъните, идеи и отзиви.