Пророчицата от Златица: Предстоят 2 г световна криза

Пророчицата от Златица: Предстоят 2 г световна криза

5

Станка Ангелова, известна като ясновидката от Златица, която предсказва политическото бъдеще на България, заяви, че само ако изберем жена за президент, у нас ще се живее по-добре.

1

Световна криза

Световна криза - Новите теми и статии. Необясними явления, загадки и всичко за Световна криза. Нашите статии за Световна криза от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Световна криза.
Световна криза - 2014 - годината на Страшния съд

2014 - годината на Страшния съд

28.08.20111517636

Историкът от Кеймбридж проф. Николас Боул прогнозира, че през 2014-та ще настъпи Страшният съд. Преди няколко месеца той издаде книгата 2014: Как да преживеем следващата световна криза.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...