Луната е очукана от гръмотевици

Луната е очукана от гръмотевици

0

Повърхността на Луната е изцяло издълбана и това е видимо от Земята. До сега се смяташе, че виновници за това са удари от други небесни тела. Оказва се обаче, че не само те са причина за неравенствата.

1

Светкавици

Светкавици - Новите текстове и материали. Необясними явления, загадки и всичко касещо Светкавици. Материали за Светкавици от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Светкавици.
Светкавици - Факти за светкавиците и мълниите

Факти за светкавиците и мълниите

21.08.20150951

Безспорно мълниите са едни от най-забележителните природни явления. Освен страхопочитание те будят и възхита с мощното си великолепие. По същество те са електрически заряд в атмосферата, проявяващ се обикновено по време на буря.

Светкавици - Светкавиците може да причинят главоболие

Светкавиците може да причинят главоболие

18.02.20130761

Според ново проучване, главоболието може да има повече общо с гръмотевичните бури, отколкото някой е предполагал. Установено е, че мълнията в действителност може да допринесе за появата на главоболие и мигрена.

Светкавици - Митовете, които не знаем

Митовете, които не знаем

05.02.201179334

Мит е правилото, че ако вдигнем паднала на пода храна за не повече от пет секунди, по нея няма да има микроби. Тъмната страна на Луната също е един от най-разпространените митове.

Светкавици - Светкавиците татуират завинаги

Светкавиците татуират завинаги

10.06.201003567

Светкавиците оставят върху хора и предмети изображения на дървета и животни с фотографска точност. Случва те да рисуват и кръстове. Белези от Лихтенберг. Ударените от светкавица стават шамани и медиум

Светкавици - Човек ударен 7 пъти от мълния

Човек ударен 7 пъти от мълния

13.12.200905468

Мълниите понякога си правят шеги - изгарят бельото, но не и дрехите, или превръщат човек в статуя. Случай на ударен от мълния 7 пъти - изгорила му пръста и веждите, свалила му косата, а по-късно и кож

В Съновник.бг на тази подстраница ще откриеш последните теми и статии на тема Светкавици. Екипът на Съновник.бг се старае да въвежда редовно разнородни материали относно Светкавици. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Светкавици. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Светкавици. Светкавици, идеи и мнения.