На Ивановден не ти ли зачетат името, зло те чака

На Ивановден не ти ли зачетат името, зло те чака

0

Лоша поличба е, ако на Ивановден никой не почете именяка и не му дойде на гости. 300 хиляди българи празнуват на Ивановден. Какви са другите обичаи и ритуали, свързани с Ивановден.

1

Свети Йоан Кръстител

Свети Йоан Кръстител - Последните текстове и публикации. Мистерии, загадки и всичко на тема Свети Йоан Кръстител. Нашите статии за Свети Йоан Кръстител от древността до наше време. Феномени, исторически факти, паранормални явления и Свети Йоан Кръстител.
Свети Йоан Кръстител - Ивановден е! Почитаме Свети Йоан Кръстител

Ивановден е! Почитаме Свети Йоан Кръстител

07.01.201701859

Ивановден е един от най-тачените християнски празници. На този ден Българската православна църква почита паметта на Свети Йоан Кръстител. Повод да почерпят имат всички, носещи името Иван, Йоан, Ивайло, Калоян, Жан, Яна и производните им

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

На текущата страница ще се натъкнеш на избрани материали и публикации за Свети Йоан Кръстител. Екипът на Съновник.бг се старае да добавя редовно разнообразни текстове относно Свети Йоан Кръстител. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Свети Йоан Кръстител. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Свети Йоан Кръстител. Свети Йоан Кръстител, идеи и класации.