Почитаме Света Марина – покровителка на брака и водата

Почитаме Света Марина – покровителка на брака и водата

0

На 17 юли Българската православна църква почита Света мъченица Марина. На този ден празнуват всички, които носят името на светицата, означаващо морска.

1

Света Марина

Света Марина - Последните текстове и материали. Необясними явления, загадки и всичко относно Света Марина. Материали за Света Марина от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Света Марина.
Света Марина - Магически бор край Симитли лекува безплодие и всякакви болежки

Магически бор край Симитли лекува безплодие и всякакви болежки

18.07.20160331

Магически бор се извисява край симитлийското село Сенокос и години наред вече привлича в Северен Пирин хора от цялата страна. Говори се, че докосне ли го човек, може да се изцели от болест и да се презареди с положителна енергия.

Света Марина - Св. Марина ни съветва в сънищата

Св. Марина ни съветва в сънищата

16.07.201624190

Света Великомъченица Марина е дъщеря на езически жрец от Антиохия, основан от Александър Македонски. Останала без майка, баща й я възпитал в идолопоклонничество.

Света Марина - Аязмото на Света Марина лекува болни очи

Аязмото на Света Марина лекува болни очи

05.08.201134084

Водата на аязмото Света Марина край Карлово е целебна за очни болести и за кожни екземи. Животворната течност цери и други здравословни проблеми, депресии и психически отклонения.

На текущата подстраница ще откриеш последните любопитни теми и публикации относно Света Марина. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно разнообразни текстове за Света Марина. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Света Марина. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Света Марина. Света Марина, снимки и класации.