Какво символизират задължителните аксесоари в една сватба

Какво символизират задължителните аксесоари в една сватба

1

Независимо от традициите и религиите на различните нации на всяка сватба присъстват задължителни предмети и ритуали без значение от мястото, където се провежда церемонията.

1

Сватбени обичаи

Сватбени обичаи - Актуални заглавия и публикации. Необясними явления, загадки и всичко за Сватбени обичаи. Любопитни статии за Сватбени обичаи от вековете до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Сватбени обичаи.
Сватбени обичаи - Индийски сватбени традиции

Индийски сватбени традиции

21.01.2013314484

Пристигайки в дома на булката, младоженецът трябва да даде пари, бижута, за да му дадат булката. Това до някаква степен наподобява и нашите български обичаи.

Сватбени обичаи - Най-странните сватбени обичаи

Най-странните сватбени обичаи

03.09.2011210141

Сред най-странните сватбени традиции е булката и младоженецът да не ходят три дни преди сватбата до тоалетната. Тя се практикува в Малайзия, за да може двойката да има здрави деца.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...