Какво символизират задължителните аксесоари в една сватба

Какво символизират задължителните аксесоари в една сватба

1

Независимо от традициите и религиите на различните нации на всяка сватба присъстват задължителни предмети и ритуали без значение от мястото, където се провежда церемонията.

1

Сватбени обичаи

Сватбени обичаи - Актуални заглавия и публикации. Необясними явления, загадки и всичко за Сватбени обичаи. Любопитни статии за Сватбени обичаи от вековете до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Сватбени обичаи.
Сватбени обичаи - Индийски сватбени традиции

Индийски сватбени традиции

21.01.2013314253

Пристигайки в дома на булката, младоженецът трябва да даде пари, бижута, за да му дадат булката. Това до някаква степен наподобява и нашите български обичаи.

Сватбени обичаи - Най-странните сватбени обичаи

Най-странните сватбени обичаи

03.09.2011210049

Сред най-странните сватбени традиции е булката и младоженецът да не ходят три дни преди сватбата до тоалетната. Тя се практикува в Малайзия, за да може двойката да има здрави деца.

На актуалната подстраница ще откриеш последните любопитни теми и публикации относно Сватбени обичаи. Нашият екип се старае да публикува често различни материали на тема Сватбени обичаи. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Сватбени обичаи. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Сватбени обичаи. Сватбени обичаи, съвети и отзиви.