Ядрени войни са унищожили живота на Марс

Ядрени войни са унищожили живота на Марс

0

В далечното минало на Марс е имало развита цивилизация, чийто край е бил сложен от ядрена война, твърдят редица любители на конспиративните теории.

1

Сателитни снимки

Сателитни снимки - Последните теми и материали. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Сателитни снимки. Любопитни статии за Сателитни снимки от Средновековието до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Сателитни снимки.
Сателитни снимки - Нови пирамиди откриха в Египет

Нови пирамиди откриха в Египет

31.05.201147343

Пирамидите в Египет се увеличават с още 17. Спътник направи инфрачервени снимки и откри затрупаните пирамиди, нови 1000 гробници и 3000 древни селища.

Сателитни снимки - Сателит улови чудовището от Лох Нес

Сателит улови чудовището от Лох Нес

21.04.20111517415

На сателитни снимки, направени от Google Art, бе заснето чудовището от Лох Нес. Смята се, че чудовището е оцелял до наши дни плезиозавър.

На текущата подстраница ще намериш най-новите материали и публикации на тема Сателитни снимки. Екипът на Съновник.бг се стреми да публикува често разнообразни текстове на тема Сателитни снимки. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Сателитни снимки. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Сателитни снимки. Сателитни снимки, съвети и класации.