Духовното пробуждане - 4 симптома за разпознаването му

Духовното пробуждане - 4 симптома за разпознаването му

Човек не се ражда на този свят само за да се почувства нахранен. Той е сложно същество, което през целия си живот трябва да работи върху своето самоусъвършенстване и духовно израстване.

1

Самоусъвършенстване

Самоусъвършенстване - Новите теми и материали. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Самоусъвършенстване. Нашите статии за Самоусъвършенстване от Средновековието до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Самоусъвършенстване.
Самоусъвършенстване - Признаците за отворено трето око

Признаците за отворено трето око

01.11.2016219659

Третото око се отваря при все повече хора. Когато 6-тата ви чакра се отпуши, се появяват няколко сигурни признака, които са показателни за следващото ниво, на което преминавате в духовен план.

Самоусъвършенстване - Методът на Сократ води към самоусъвършенстване

Методът на Сократ води към самоусъвършенстване

21.11.201504008

Сократ – един от най-популярните древногръцки философи, и до днес учи поколенията на забравени и премъдри знания. Един от неговите методи – Методът за себеоткриване и самоусъвършенстване, е изключително полезен и ползотворен за човека в наши дни.

Самоусъвършенстване - Ежедневни техники за щастие

Ежедневни техники за щастие

20.03.2015010212

Искаш ли да бъдеш щастлив – тогава бъди. Пътят към щастието не е толкова дълъг, колкото изглежда. Ако станете жертва на внезапна мизантропска атака, можете доста