Дали Мишел Картър трябва да е в затвора? Прочетете нейната история

Дали Мишел Картър трябва да е в затвора? Прочетете нейната история

1

Този месец съдът ще разглежда делото срещу Мишел Картър, срещу която има повдигнато обвинение за подтикване към самоубийство. Дали обаче има законово основание да накажеш човек, подхвърлил на друг да се самоубие?

1

Самоубийства

Самоубийства - Актуални текстове и статии. Мистерии, загадки и всичко на тема Самоубийства. Материали за Самоубийства от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Самоубийства.
Самоубийства - Проклятието да си вдовица в Индия

Проклятието да си вдовица в Индия

11.06.2016011623

В Индия съществува старо суеверие, според което, когато една жена овдовее, тя трябва да се хвърли в огъня, където по обичай изгарят тялото на мъртвия ѝ съпруг. Остане ли жива не я чака лека съдба.

Самоубийства - Индийско село вини зли демони за вълната от самоубийства

Индийско село вини зли демони за вълната от самоубийства

10.06.20160346

Масово демонично обсебване е виновно за епидемията от самоубийства в индийското село Каргон смятат голяма част от местните жители. Други обаче твърдят, че редки пестиците предизвикват хората да отнемат живота си.

Самоубийства - Как се самоубива всяка зодия?

Как се самоубива всяка зодия?

12.04.2016017664

Умишленото отнемане на собствения живот, т. нар. самоубийство, е крайно решение. Причина за прибягване към подобни действия стават различни житейски ситуации и настроения. Всяка зодия има свой собствен стил дори и в смъртта.

Самоубийства - Злокобна гора кара посетителите си да се самоубиват

Злокобна гора кара посетителите си да се самоубиват

04.03.20162879

Тази злокобна местност, известна като Демоничната гора и Гората на самоубийствата, всява страх у хора от цял свят. Мнозина са убедени, че в това зловещо място витаят духове.

Самоубийства - Нова версия – Ван Гог не се е самоубил

Нова версия – Ван Гог не се е самоубил

19.11.201401372

Разследване на водещия експерт по огнестрелни рани доктор Винсент ди Майо показва, че няма как знаменитият художник Винсент Ван Гог да се е самоубил, каквато е официалната версия за смъртта му.

Самоубийства - Най-известните гори с духове

Най-известните гори с духове

08.11.2012146700

Уичуъдският лес в Англия е известен с това, че който го е посетил, е бил докосван от призрачни ръце. Често посетителите на гората чуват копитата на невидими коне.

Самоубийства - Най-депресиращите дни в годината

Най-депресиращите дни в годината

17.09.201213152

Не петък, 13, а понеделник, 27 е наистина най-нещастният ден в годината. Когато двадесет и седми се падне в понеделник, се случват най-много неприятности, произшествия и травми.

Самоубийства - Проклятието на татуировката

Проклятието на татуировката

25.01.2012312112

Австралийци, които украсяват тялото си с татуировка на престъпника Нед Кели, стават жертва на убийство или се самоубиват.

Самоубийства - Душа на самоубийца отвлече жена

Душа на самоубийца отвлече жена

22.01.201214569

Жена скочи с малкото си дете на ръце в 70-метрова пропаст във френски курорт. Часове преди това друга жена скочила от същото място. Душата й отвлякла жената с детето.

Самоубийства - Числото 30 - по-фатално от 13

Числото 30 - по-фатално от 13

05.09.201185049

Смяташе се, че числото 13 е най-фаталното от всички. Оказва се обаче, че и 30 притежава лоша слава, води до самоубийства и катастрофи, освен това е предпочитано от масовите убийци.

В Съновник.бг на тази подстраница ще откриеш избрани теми и статии за Самоубийства. Нашият екип се старае да публикува често различни материали на тема Самоубийства. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Самоубийства. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Самоубийства. Самоубийства, съвети и отзиви.