Ексхумират тялото на Салвадор Дали заради тест за бащинство

Ексхумират тялото на Салвадор Дали заради тест за бащинство

0

Съдът в Мадрид нареди тялото на покойния художник Салвадор Дали да бъде ексхумирано, за да се направи биологичен тест и ДНК анализ на жена, която твърди, че е негова дъщеря.

1

Салвадор Дали

Салвадор Дали - Актуални теми и материали. Паранормални явления, загадки и всичко свързано с Салвадор Дали. Нашите статии за Салвадор Дали от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Салвадор Дали.
Салвадор Дали - Гала Дали - кралицата на Салвадор Дали

Гала Дали - кралицата на Салвадор Дали

24.05.20170192

Дали и Гала се женят и се превръщат в едно от най-ексцентричните семейства в историята. Гала е не само съпруга и муза, но и негов мениджър и счетоводител. Тя разпределяла времето му, казвала му кога да рисува

Салвадор Дали - Интересни факти за великите художници

Интересни факти за великите художници

20.01.201701790

Всеки човек е творчески настроено същество. Имаме дарбата да променяме света около нас с цел да го направим по-красив, уютен и наш. Има обаче някои хора, чиито творби остават вечни, за поколения и поколения напред.

Салвадор Дали - Последните думи на някои исторически личности

Последните думи на някои исторически личности

01.08.201505306

Независимо дали някои исторически личности са починали от естествена смърт или са били убити, техните последни думи вдъхват респект и могат да трогнат много хора.

Салвадор Дали - Посланията в най-известната картина на Салвадор Дали

Посланията в най-известната картина на Салвадор Дали

13.08.201422907

Най-известната картина на испанския художник Салвадор Дали е Постоянството на паметта. Посланията от елементите на този шедьовър са сочени като ключови за Сюрреализма.

Салвадор Дали - Факти от живота на Салвадор Дали

Факти от живота на Салвадор Дали

05.06.201312396

Ексцентричният и нескромен сюреалист Салвадор Фелипе Хасинто Дали и Доменек, е роден на 11 май 1904г, в малкия испански град Фигерес.

Салвадор Дали - Хората, които се наспиват за 4 часа, са гении

Хората, които се наспиват за 4 часа, са гении

15.04.201105642

Хората, които се наспиват за четири часа, имат мутация на гените. Сред такива хора има много гении - Наполеон, Томас Едисън, Леонардо да Винчи, Салвадор Дали.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

На тази подстраница ще откриеш най-новите заглавия и публикации за Салвадор Дали. Нашият екип се старае да публикува често различни материали на тема Салвадор Дали. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Салвадор Дали. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Салвадор Дали. Салвадор Дали, съвети и отзиви.