Заразите, които уж идват от Космоса

Заразите, които уж идват от Космоса

В последните години става все по-популярна теорията, че семената на живота може да са донесени на Земята от връхлетели върху нея метеори. Името на тази теория е панспермия и ако е истина, тя може да отговори на много въпроси. . .

1

СПИН

СПИН - Последните заглавия и статии. Мистика, загадки и всичко за СПИН. Материали за СПИН от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и СПИН.
СПИН - Американски учени излекуваха второ бебе от СПИН

Американски учени излекуваха второ бебе от СПИН

08.03.201411657

Американски учени от университета Джон Хопкинс дадоха специална пресконференция, на която обявиха, че са успели да излекуват бебе от СПИН. Съобщението е направено от специалиста по педиатрия д-р Дебора Персо.

СПИН - Заразиха дете със СПИН, за да пребори рака

Заразиха дете със СПИН, за да пребори рака

26.12.2013722838

Родителите на Ейми – Кари и Том Уайтхед, се решили на по-радикална терапия, за да излекуват болната си от левкимия дъщеричка. Докторите предложили на семейството да включат Ейми в експериментално лечение, което не било прилагано на деца.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...