Заразите, които уж идват от Космоса

Заразите, които уж идват от Космоса

0

В последните години става все по-популярна теорията, че семената на живота може да са донесени на Земята от връхлетели върху нея метеори. Името на тази теория е панспермия и ако е истина, тя може да отговори на много въпроси. . .

1

СПИН

СПИН - Последните заглавия и статии. Мистика, загадки и всичко за СПИН. Материали за СПИН от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и СПИН.
СПИН - Американски учени излекуваха второ бебе от СПИН

Американски учени излекуваха второ бебе от СПИН

08.03.201411631

Американски учени от университета Джон Хопкинс дадоха специална пресконференция, на която обявиха, че са успели да излекуват бебе от СПИН. Съобщението е направено от специалиста по педиатрия д-р Дебора Персо.

СПИН - Заразиха дете със СПИН, за да пребори рака

Заразиха дете със СПИН, за да пребори рака

26.12.2013719957

Родителите на Ейми – Кари и Том Уайтхед, се решили на по-радикална терапия, за да излекуват болната си от левкимия дъщеричка. Докторите предложили на семейството да включат Ейми в експериментално лечение, което не било прилагано на деца.

В актуалната страница ще откриеш подбрани любопитни теми и публикации на тема СПИН. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно разнообразни текстове относно СПИН. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за СПИН. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и СПИН. СПИН, идеи и класации.