Убиха лидера на Ку-клукс-клан с куршум в главата

Убиха лидера на Ку-клукс-клан с куршум в главата

Франк Анкона, който е сочен за лидер на Ку-клукс-клан – най-голямата расистка организация в история, е открит мъртъв с огнестрелна рана в главата. Тялото му е открито в близост до река в американския щат Мисури.

1

Робство

Робство - Актуални теми и материали. Необясними явления, загадки и всичко относно Робство. Любопитни статии за Робство от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Робство.
Робство - В борбата за свобода - историята на чернокожото робство

В борбата за свобода - историята на чернокожото робство

18.05.20150664

Още от края на XV век жителите на Африка са улавяни в капани като животни и се превозвани на кораби към новооткритите континенти, за да работят напълно безплатно и при тежки, унижаващи ги условия за европейските плантатори.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...