Илън Мъск: Оцеляването на човечеството зависи от роботите

Илън Мъск: Оцеляването на човечеството зависи от роботите

0

Основателят на компаниите Телса и Спейс Екс – Илън Мъск, заяви, че развитието на технологиите е от ключово значение за оцеляване на човечеството и опазване на планетата ни.

1

Роботи

Роботи - Актуални текстове и статии. Мистерии, загадки и всичко свързано с Роботи. Материали за Роботи от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Роботи.
Роботи - Роботи идват за твоето работно място!

Роботи идват за твоето работно място!

15.05.20160360

В края на месец април някои от най-влиятелните хора в света се събраха на семинар в Милкен институт в Калифорния. Срещата е била посветена на неотложните въпроси, които засягат човечеството.

Роботи - Първата роботизирана ферма стартира през 2017 година

Първата роботизирана ферма стартира през 2017 година

06.02.20161509

Японска компания ще спестява разходи чрез служители роботи. Планът е до две години първата роботизирана фирма в света да започне работа.

Роботи - Роботи изместват хората в нетворческите професии

Роботи изместват хората в нетворческите професии

15.12.20150294

В съвсем близко бъдеще роботите ще вземат хляба на всички хора, които практикуват професии, които не изискват творчество.

Роботи - Учени: Човек може да се влюби в робот

Учени: Човек може да се влюби в робот

27.11.20150315

В началото на годината филмът Ex Machina, в който компютърен програмист се влюбва в дроид, спечели сърцата както на критиката, така и на публиката.

Роботи - Хуманоиден робот е новият най-добър приятел на човека

Хуманоиден робот е новият най-добър приятел на човека

21.11.20151236

Китайска компания се насочи към нови висоти, като създаде първият по рода си домашен хуманоиден робот, който бързо ще се превърне в най-добрия приятел на човека

Роботи - Роботите ще общуват по човешки

Роботите ще общуват по човешки

07.11.20150195

Учените от Технологичния институт на Джорджия, САЩ, достигнаха нова висота в разработката на роботите. Те успяха да направят робот, който да общува човешки.

Роботи - Учат хуманоидни роботи как да падат в битка

Учат хуманоидни роботи как да падат в битка

25.10.20151158

Роботите са бъдещето на човечеството. В това са категорични учените от Технологичния институт на Джорджия, САЩ. Изследователите разработват иновативен модел роботи, които трябва да бъдат научени как да падат.

Роботи - Коли без шофьори в бъдеще?

Коли без шофьори в бъдеще?

29.05.20153436

Колите без шофьор са един от осемте проекта, разработвани от експерименталното звено на компанията Гугъл. Тя се фокусира върху нови технологии, които имат потенциал да променят цели индустрии в бъдеще

Роботи - Робот-калмар ще търси живот на спътниците на Юпитер

Робот-калмар ще търси живот на спътниците на Юпитер

15.05.20150249

Учени от НАСА представиха най-новия си проект за търсене на извънземен живот – робот-калмар. Необикновеното устройство ще търси следи от извънземен разум на спътниците на Юпитер Европа и Ганимед

Роботи - Полицаи-роботи пазят жителите на САЩ от 2016

Полицаи-роботи пазят жителите на САЩ от 2016

21.02.20152871

Шест метрови полицаи ще бдят за спазването на реда в [САЩ] – роботите ще излязат на улицата през 2016 година. Целта е машините да всяват респект у хората и дори малко страх.

На тази страница ще попаднеш на избрани материали и статии на тема Роботи. Екипът на Съновник.бг се старае да въвежда редовно различни материали относно Роботи. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Роботи. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Роботи. Роботи, идеи и отзиви.