Шанс или паника! Киборгите факт до месеци

Шанс или паника! Киборгите факт до месеци

0

Бионичният човек е на прага ни. Създаването на киборги е по-реално от всякога и предстои да се превърне във факт до месеци.

1

Роботи

Роботи - Актуални текстове и статии. Мистерии, загадки и всичко свързано с Роботи. Материали за Роботи от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Роботи.
Роботи - Започна се! Първият полицейски робот ще сее ред в Дубай

Започна се! Първият полицейски робот ще сее ред в Дубай

31.05.20170100

Първият по рода си Робокоп – полицейски робот, бе представен в Дубай. Това е първата стъпка към интегрирането на роботите в полицейските сили в арабското емирство.

Роботи - Бъдещето идва с данък робот

Бъдещето идва с данък робот

24.03.20170212

В най-близко бъдеще към обичайните ни данъци ще бъде прибавен и още един – данък робот. Вече се обмисля как умните машини и изкуственият интелект да бъдат обложени с данъци, както и определена правна регулация.

Роботи - Илън Мъск: Оцеляването на човечеството зависи от роботите

Илън Мъск: Оцеляването на човечеството зависи от роботите

17.02.20170168

Основателят на компаниите Телса и Спейс Екс – Илън Мъск, заяви, че развитието на технологиите е от ключово значение за оцеляване на човечеството и опазване на планетата ни.

Роботи - Роботи идват за твоето работно място!

Роботи идват за твоето работно място!

15.05.20160397

В края на месец април някои от най-влиятелните хора в света се събраха на семинар в Милкен институт в Калифорния. Срещата е била посветена на неотложните въпроси, които засягат човечеството.

Роботи - Първата роботизирана ферма стартира през 2017 година

Първата роботизирана ферма стартира през 2017 година

06.02.20161539

Японска компания ще спестява разходи чрез служители роботи. Планът е до две години първата роботизирана фирма в света да започне работа.

Роботи - Роботи изместват хората в нетворческите професии

Роботи изместват хората в нетворческите професии

15.12.20150310

В съвсем близко бъдеще роботите ще вземат хляба на всички хора, които практикуват професии, които не изискват творчество.

Роботи - Учени: Човек може да се влюби в робот

Учени: Човек може да се влюби в робот

27.11.20150351

В началото на годината филмът Ex Machina, в който компютърен програмист се влюбва в дроид, спечели сърцата както на критиката, така и на публиката.

Роботи - Хуманоиден робот е новият най-добър приятел на човека

Хуманоиден робот е новият най-добър приятел на човека

21.11.20151255

Китайска компания се насочи към нови висоти, като създаде първият по рода си домашен хуманоиден робот, който бързо ще се превърне в най-добрия приятел на човека

Роботи - Роботите ще общуват по човешки

Роботите ще общуват по човешки

07.11.20150213

Учените от Технологичния институт на Джорджия, САЩ, достигнаха нова висота в разработката на роботите. Те успяха да направят робот, който да общува човешки.

Роботи - Учат хуманоидни роботи как да падат в битка

Учат хуманоидни роботи как да падат в битка

25.10.20151167

Роботите са бъдещето на човечеството. В това са категорични учените от Технологичния институт на Джорджия, САЩ. Изследователите разработват иновативен модел роботи, които трябва да бъдат научени как да падат.

На тази страница ще попаднеш на избрани материали и статии на тема Роботи. Екипът на Съновник.бг се старае да въвежда редовно различни материали относно Роботи. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Роботи. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Роботи. Роботи, идеи и отзиви.