Бъдещето идва с данък робот

Бъдещето идва с данък робот

0

В най-близко бъдеще към обичайните ни данъци ще бъде прибавен и още един – данък робот. Вече се обмисля как умните машини и изкуственият интелект да бъдат обложени с данъци, както и определена правна регулация.

1

Роботи

Роботи - Актуални текстове и статии. Мистерии, загадки и всичко свързано с Роботи. Материали за Роботи от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Роботи.
Роботи - Илън Мъск: Оцеляването на човечеството зависи от роботите

Илън Мъск: Оцеляването на човечеството зависи от роботите

17.02.20170143

Основателят на компаниите Телса и Спейс Екс – Илън Мъск, заяви, че развитието на технологиите е от ключово значение за оцеляване на човечеството и опазване на планетата ни.

Роботи - Роботи идват за твоето работно място!

Роботи идват за твоето работно място!

15.05.20160370

В края на месец април някои от най-влиятелните хора в света се събраха на семинар в Милкен институт в Калифорния. Срещата е била посветена на неотложните въпроси, които засягат човечеството.

Роботи - Първата роботизирана ферма стартира през 2017 година

Първата роботизирана ферма стартира през 2017 година

06.02.20161516

Японска компания ще спестява разходи чрез служители роботи. Планът е до две години първата роботизирана фирма в света да започне работа.

Роботи - Роботи изместват хората в нетворческите професии

Роботи изместват хората в нетворческите професии

15.12.20150299

В съвсем близко бъдеще роботите ще вземат хляба на всички хора, които практикуват професии, които не изискват творчество.

Роботи - Учени: Човек може да се влюби в робот

Учени: Човек може да се влюби в робот

27.11.20150320

В началото на годината филмът Ex Machina, в който компютърен програмист се влюбва в дроид, спечели сърцата както на критиката, така и на публиката.

Роботи - Хуманоиден робот е новият най-добър приятел на човека

Хуманоиден робот е новият най-добър приятел на човека

21.11.20151239

Китайска компания се насочи към нови висоти, като създаде първият по рода си домашен хуманоиден робот, който бързо ще се превърне в най-добрия приятел на човека

Роботи - Роботите ще общуват по човешки

Роботите ще общуват по човешки

07.11.20150200

Учените от Технологичния институт на Джорджия, САЩ, достигнаха нова висота в разработката на роботите. Те успяха да направят робот, който да общува човешки.

Роботи - Учат хуманоидни роботи как да падат в битка

Учат хуманоидни роботи как да падат в битка

25.10.20151161

Роботите са бъдещето на човечеството. В това са категорични учените от Технологичния институт на Джорджия, САЩ. Изследователите разработват иновативен модел роботи, които трябва да бъдат научени как да падат.

Роботи - Коли без шофьори в бъдеще?

Коли без шофьори в бъдеще?

29.05.20153441

Колите без шофьор са един от осемте проекта, разработвани от експерименталното звено на компанията Гугъл. Тя се фокусира върху нови технологии, които имат потенциал да променят цели индустрии в бъдеще

Роботи - Робот-калмар ще търси живот на спътниците на Юпитер

Робот-калмар ще търси живот на спътниците на Юпитер

15.05.20150251

Учени от НАСА представиха най-новия си проект за търсене на извънземен живот – робот-калмар. Необикновеното устройство ще търси следи от извънземен разум на спътниците на Юпитер Европа и Ганимед

Сънувал си Роботи и не знаеш какво значи? На тази страница ще намериш значението на Роботи в твоя сън. Онлайн Съновник - Роботи.