Това е Хубавеца Флойд - истинският Робин Худ

Това е Хубавеца Флойд - истинският Робин Худ

0

През 30-те години на миналия век Чарлз Флойд, известен като Робин Худ и Хубавеца Флойд, е най-издирваният човек от ФБР. Залавянето му било трудно не защото прикривал умело следите си, а защото с престъпленията си помагал на много хора.

1

Робин Худ

Робин Худ - Последните теми и публикации. Необясними явления, загадки и всичко касещо Робин Худ. Нашите статии за Робин Худ от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Робин Худ.
Робин Худ - Исторически личности, които май не са съществували

Исторически личности, които май не са съществували

10.09.201502320

Има обаче и редица исторически личности, за които които всички сме чували, но чието съществуване е обвито в мистерия. Тогава резонно възниква въпросът дали те наистина са били реални хора от плът и кръв или са само плод на легенди.

Робин Худ - Любимецът на Англия Робин Худ бил лихвар

Любимецът на Англия Робин Худ бил лихвар

08.03.201053199

Робин Худ е един от героите в английската история. Според нова версия обаче героят от Шеруудската гора не бил толкова благоpоден. Той е бил лихвар, зад който е стоял Орденът на Тамплиерите.

Робин Худ - Откриха ръкопис за Робин Худ

Откриха ръкопис за Робин Худ

01.11.200913722

Древен ръкопис от ХV век, в който е споменат благородния разбойник Робин Худ, бе открит от британски учен. От пасажа за Робин Худ става ясно, че той е бил недолюбван от монасите.

Робин Худ - Откриха тунела на легендарния Робин Худ

Откриха тунела на легендарния Робин Худ

18.08.200904080

Археолози намериха легендарният тунел, през който благородният разбойник Робин Худ се е спасил от хората на нотингамския шериф. Тунелът бил прокопан още през 12 век.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

На актуалната страница ще попаднеш на последните любопитни теми и публикации за Робин Худ. Нашият екип се стреми да публикува често разнообразни текстове на тема Робин Худ. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Робин Худ. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Робин Худ. Робин Худ, съвети и класации.