Това е Хубавеца Флойд - истинският Робин Худ

Това е Хубавеца Флойд - истинският Робин Худ

През 30-те години на миналия век Чарлз Флойд, известен като Робин Худ и Хубавеца Флойд, е най-издирваният човек от ФБР. Залавянето му било трудно не защото прикривал умело следите си, а защото с престъпленията си помагал на много хора.

1

Робин Худ

Робин Худ - Последните теми и публикации. Необясними явления, загадки и всичко касещо Робин Худ. Нашите статии за Робин Худ от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Робин Худ.
Робин Худ - Исторически личности, които май не са съществували

Исторически личности, които май не са съществували

10.09.201502788

Има обаче и редица исторически личности, за които които всички сме чували, но чието съществуване е обвито в мистерия. Тогава резонно възниква въпросът дали те наистина са били реални хора от плът и кръв или са само плод на легенди.

Робин Худ - Любимецът на Англия Робин Худ бил лихвар

Любимецът на Англия Робин Худ бил лихвар

08.03.201003305

Робин Худ е един от героите в английската история. Според нова версия обаче героят от Шеруудската гора не бил толкова благоpоден. Той е бил лихвар, зад който е стоял Орденът на Тамплиерите.

Робин Худ - Откриха ръкопис за Робин Худ

Откриха ръкопис за Робин Худ

01.11.200903805

Древен ръкопис от ХV век, в който е споменат благородния разбойник Робин Худ, бе открит от британски учен. От пасажа за Робин Худ става ясно, че той е бил недолюбван от монасите.

Робин Худ - Откриха тунела на легендарния Робин Худ

Откриха тунела на легендарния Робин Худ

18.08.200904198

Археолози намериха легендарният тунел, през който благородният разбойник Робин Худ се е спасил от хората на нотингамския шериф. Тунелът бил прокопан още през 12 век.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни