Притчата за зодия Риби

Притчата за зодия Риби

0

Характерът на зодия Риби е може би най-трудният за разгадаване и точно тяхната загадъчност е това, което ги отличава от останалите зодиакални знаци.

1

Риби

Риби - Последните заглавия и публикации. Мистика, загадки и всичко относно Риби. Нашите статии за Риби от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Риби.
Риби - Съзвездието Риби прилича на кифличка

Съзвездието Риби прилича на кифличка

22.02.20170145

Наскоро Европейската южна обсерватория съобщи за интересно откритие. Орбиталният телескоп Хъбъл е получил подробни снимки на галактиката NGC 7714, разположена в съзвездието Риби, което е на разстояние около 100 млн. светлинни години от Земята

Риби - Венера влиза в Риби! Ето какво ще ви донесе това

Венера влиза в Риби! Ето какво ще ви донесе това

03.01.201705182

На 3 януари Венера ще се придвижи от Водолей в Риби, с което ще даде на хармонията, любовните връзки и материалните удобства по-идеалистичен и състрадателен оттенък.

Риби - Марс влиза в Риби! Ето какво да очаквате

Марс влиза в Риби! Ето какво да очаквате

19.12.20160652

В периода от 19 декември до 28 януари Марс ще се движи в територията на зодия Риби и тъй като Червената планета е отговорна за действията и амбициите ни, докато се намира в Риби, е вероятно целеустремеността ни да стихне.

Риби - Защо хората нямат опашки?

Защо хората нямат опашки?

10.12.20160279

Защо хората нямат опашки? Нова светлина върху този въпрос и човешката еволюция като цяло дават откритите наскоро фосилизирани останки на риба, плавала преди 350 милиона години в праисторическите морета.

Риби - Трите най-мързеливи зодии в хороскопа

Трите най-мързеливи зодии в хороскопа

18.08.2016135945

Три зодии според астрологията са истински царе на мързела и трябва да сте истински майстор, за да ги събудите желанието им за действие. Тези зодиакални знаци обичат почивката и лентяйството повече от всички други.

Риби - Хороскоп за зодия Риби в годината на Огнената маймуна

Хороскоп за зодия Риби в годината на Огнената маймуна

11.04.201603858

Годината на Огнената маймуна ще ви поднесе възможности за развитие и положителни промени, но внимавайте да не провалите шансовете си с отлагане на важната работа

Риби - Кои са подвижните знаци и каква е съдбата им

Кои са подвижните знаци и каква е съдбата им

06.02.2016023224

Риби, Близнаци, Дева и Стрелец – това са четирите слънчеви подвижни знаци. Те са най-добрите посредници и дипломати, обичащи пътуванията, свободата и всичко интересно в живота.

Риби - Риба-трион роди в САЩ след непорочно зачатие

Риба-трион роди в САЩ след непорочно зачатие

10.06.20151641

Риба-трион в САЩ сътвори небивала сензация, след като учени доказаха, че е заченала непорочно. Рибата е от вид, който е критично застрашен от изчезване.

Риби - Откриха първата напълно топлокръвна риба

Откриха първата напълно топлокръвна риба

16.05.20150940

Противно на това, което всички сме учили в училище, има топлокръвни риби. Първата напълно топлокръвна риба е рибата- луна, позната още под наименованието риба опах (лат. opah).

Риби - Любов в годината на Козата за Риби

Любов в годината на Козата за Риби

12.02.201504424

В началото на 2015 година Дървената Коза ще обгради Рибите с любов, разбирателство и хармония. Въпреки това, представителите на тази зодия трябва да бъдат предпазливи.

На текущата страница ще откриеш подбрани любопитни теми и публикации за Риби. Нашият екип се стреми да публикува често разнообразни текстове на тема Риби. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Риби. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Риби. Риби, съвети и класации.