Меркурий е ретрограден! Вижте от какво да се пазите

Меркурий е ретрограден! Вижте от какво да се пазите

0

Между 10 април и 3 май Меркурий ще се движи на обратен ход между знаците Телец и и Овен. В астрологията Меркурий е отговорен за комуникацията, информацията, писането, кратките пътувания, търговията и сделките.

1

Ретрограден Меркурий

Ретрограден Меркурий - Най-новите теми и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Ретрограден Меркурий. Нашите статии за Ретрограден Меркурий от вековете до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Ретрограден Меркурий.
Ретрограден Меркурий - Меркурий влиза в Козирог! Вижте какво да очаквате

Меркурий влиза в Козирог! Вижте какво да очаквате

12.01.201705185

Понеже земната зодия се свърза с постоянството, волята и търпението, това са качествата които трябва да проявяваме при общуването в следващите дни.

Ретрограден Меркурий - Меркурий е ретрограден! Какво може и не може да правите

Меркурий е ретрограден! Какво може и не може да правите

19.12.20160428

От 19 декември до 8 януари Меркурий ще се движи на обратен ход между знаците Козирог и Стрелец. През този период много от намеренията ни няма да вървят по план, но ще може по-ясно да осъзнаем важните си приоритети.

Ретрограден Меркурий - Ретрограден Меркурий в Дева! Вижте от какво да се пазите

Ретрограден Меркурий в Дева! Вижте от какво да се пазите

30.08.201604416

От 30 август до 22 септември Меркурий ще се движи ретроградно в Дева, което ще внесе хаос в комуникацията, споделянето на идеи, пътуването, купуването и използването на техника.

Ретрограден Меркурий - Меркурий е ретрограден за втори път! Вижте от какво да се пазите

Меркурий е ретрограден за втори път! Вижте от какво да се пазите

28.04.201603154

От 28 април до 22 май Меркурий е ретрограден за втори път тази година, като обратното му движение ще е в зодия Телец. До края на 2016-та ни предстоят още два периода на ретрограден Меркурий.

Ретрограден Меркурий - Ретрограден Меркурий във Водолей и Козирог – за какво да внимаваме

Ретрограден Меркурий във Водолей и Козирог – за какво да внимаваме

05.01.201609564

От 5 до 25 януари Меркурий ще се движи на обратен ход между знаците Водолей и Козирог. Този период в астрологията се нарича ретроградност и при него трябва да се внимателни в определени сфери.

Ретрограден Меркурий - Седмичният хороскоп за всички зодии до 10 януари

Седмичният хороскоп за всички зодии до 10 януари

04.01.201608852

От 5 януари започва първият период на ретрограден Меркурий, който ще продължи до 25 януари. Този път най-малката планета в Слънчевата система ще се движи на обратен ход между знаците Водолей и Козирог.

Ретрограден Меркурий - Ретрограден Меркурий във Везни – какво да очакваме от периода

Ретрограден Меркурий във Везни – какво да очакваме от периода

18.09.201505799

От 17 септември до 9 октомври най-близката планета до Слънцето –Меркурий, ще се движи на обратен ход, погледната на небосвода. Това ще се отрази на сферите, управлявани от планетата според астрологията.

Ретрограден Меркурий - Ретрограден Меркурий в Близнаци – какво предстои

Ретрограден Меркурий в Близнаци – какво предстои

20.05.201508315

От 19 май до 12 юни Меркурий ще се движи на обратен ход в Близнаци. Това е вторият период на ретроградност за планетата, след като по-рано тази година се движи назад във Водолей.

Ретрограден Меркурий - Прогнозата на хороскопа до 24 май

Прогнозата на хороскопа до 24 май

19.05.201504869

Астрологичната карта ще е доста интензивна тази седмица. В понеделник Новолунието ще настъпи в зодия Телец, а от вторник Меркурий е ретрограден в Близнаци.

Ретрограден Меркурий - Зодиакалният хороскоп за месец май

Зодиакалният хороскоп за месец май

01.05.2015010158

На 19 май ще настъпи вторият период на ретрограден Меркурий, като този път ще е в знака Близнаци. Слънцето, Венера и Марс ще се движат в зоната на Телеца през почти целия месец.

В актуалната страница ще откриеш най-новите любопитни теми и статии относно Ретрограден Меркурий. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда постоянно любопитни текстове за Ретрограден Меркурий. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Ретрограден Меркурий. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Ретрограден Меркурий. Ретрограден Меркурий, снимки и потребителски оценки.