Яйцата на динозаврите са ги убили

Яйцата на динозаврите са ги убили

Някои видове динозаври са се развивали с месеци в яйцето, преди да се излюпят. Периодът е бил между три и шест месеца. Това ги доближава повече до рептилите, отколкото до птиците.

1

Рептили

Рептили - Новите заглавия и статии. Мистика, загадки и всичко на тема Рептили. Нашите статии за Рептили от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Рептили.
Рептили - Рептилите са сред нас

Рептилите са сред нас

20.06.20132251388

Те живеят сред нас. Говорят като нас и почти изглеждат като нас – но не са хора. Има ли истина в преданията за девойката, която се омъжила за змей, с които изобилства българския фолклор?

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...