Трансхуманистите знаят тайната на вечния живот

Трансхуманистите знаят тайната на вечния живот

1

От зората на времето хората се опитват да се освободят от границите, които им поставят човешките тела – болка, болести, смърт. Ново движение, набиращо все по-голяма популярност, сега се стреми да облече това отклошено човешко въжделение в. . .

1

Реалност

Реалност - Актуални текстове и публикации. Мистерии, загадки и всичко касещо Реалност. Любопитни статии за Реалност от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Реалност.
Реалност - Как да променяме реалността

Как да променяме реалността

03.01.201249661

За да привлечете вниманието на представител на противоположния пол, представете си че го пипате навсякъде с палещите си ръце. Добавете за по-голям ефект и внимателен поглед.

Реалност - Как да определим психологическата възраст

Как да определим психологическата възраст

21.09.201155977

За да разберете психологическата си възраст, ще ви помогнат лист и молив. Важна е е реалната възраст, а на колко години всъщност се чувства човек в психологически план.

Реалност - Детската магия въздейства върху реални събития

Детската магия въздейства върху реални събития

24.01.201005870

Детската магия може да въздейства върху събития в реалния свят. Тя може да бъде използвана, когато искате някой да ви се обади, автобусът да дойде по-бързо или да се успокоите след стрес.

На актуалната подстраница ще се натъкнеш на избрани материали и статии относно Реалност. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно различни материали за Реалност. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Реалност. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Реалност. Реалност, снимки и отзиви.