Червеи ядат от плътта ни, за да ни излекуват

Червеи ядат от плътта ни, за да ни излекуват

0

Нова терапия с личинки може да реши сериозни здравословни проблеми. Според създателите му методът ще успее там, където десетки други лечения са се провалили

1

Рани

Рани - Последните теми и материали. Мистика, загадки и всичко за Рани. Любопитни статии за Рани от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Рани.
Рани - Кои са пеперудените деца

Кои са пеперудените деца

04.01.201503550

Булозна епидермолиза е едно от най-редките генетични заболявания. При него човешката кожа става толкова крехка, че дори едно докосване може да причини сериозни рани. Болните се наричат още пеперудени деца.

Рани - Свръхестествените способности на човека

Свръхестествените способности на човека

10.11.2011010402

Пойкилотермизмът е характерен за хора, чиито тела приемат температурата на околната среда. Стотици деца с откъснати пръсти и незашити рани са възстановявали пръстите си.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

В актуалната страница ще откриеш подбрани любопитни теми и публикации относно Рани. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно разнообразни текстове за Рани. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Рани. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Рани. Рани, снимки и класации.