Червеи ядат от плътта ни, за да ни излекуват

Червеи ядат от плътта ни, за да ни излекуват

Нова терапия с личинки може да реши сериозни здравословни проблеми. Според създателите му методът ще успее там, където десетки други лечения са се провалили

1

Рани

Рани - Последните теми и материали. Мистика, загадки и всичко за Рани. Любопитни статии за Рани от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Рани.
Рани - Кои са пеперудените деца

Кои са пеперудените деца

04.01.201503783

Булозна епидермолиза е едно от най-редките генетични заболявания. При него човешката кожа става толкова крехка, че дори едно докосване може да причини сериозни рани. Болните се наричат още пеперудени деца.

Рани - Свръхестествените способности на човека

Свръхестествените способности на човека

10.11.2011010545

Пойкилотермизмът е характерен за хора, чиито тела приемат температурата на околната среда. Стотици деца с откъснати пръсти и незашити рани са възстановявали пръстите си.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...