Размислите ни правят нещастни

Размислите ни правят нещастни

2

Когато мислите ни блуждаят, се чувстваме нещастни. Когато правим секс, концентрираме мисловната си дейност. Мислите, които ни занимават, предсказват дали ще се чувстваме щастливи.

1

Разум

Разум - Най-новите теми и материали. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Разум. Нашите статии за Разум от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Разум.
Разум - Вижте числото на разума си и какво говори за вас

Вижте числото на разума си и какво говори за вас

15.03.20141226946

За определяне на това число са ви нужни две ключови числа – датата ви на раждане, от която ще вземете под внимание само деня на раждане, без месеца и годината и числото на името ви.

Разум - Как е възникнала символната култура

Как е възникнала символната култура

26.02.20140657

Под термина символна култура се разбира езикът, изкуството, личните украшения и обредите (например погребението). Именно тя е нещото, което отличава хората от другите видове на Земята.

Разум - Измамите на мозъка

Измамите на мозъка

30.10.201144972

Разумът ни, с който се гордеем, ни мами, като ни убеждава кое е правилно и неправилно, кое точно обичаме и кое – не. Измама на разума ни е, че за всичките ни несгоди са виновни други хора.

Разум - Дзен навици за ума ви

Дзен навици за ума ви

16.08.201103674

С помощта на дзен-навици можете да подобрите възможностите на мозъка си. Не задръствайте паметта си с ненужна информация и се настройвайте позитивно, за да работи мозъкът ви по-ефективно.

Разум - Лошите шеги на съзнанието ни

Лошите шеги на съзнанието ни

19.07.201145789

Съзнанието си прави шеги с нас и често ни дезориентира. Така например ние може да си въобразим, че сме влюбени, без това да е вярно, а мързела да възприемаме като липса на късмет.

Разум - Митове за интелекта

Митове за интелекта

30.04.201124675

Сред най-разпространените митове за интелекта е този, че използваме само десет процента от мозъка си. Това не е съвсем вярно, както и твърдението, че от видеоигри се затъпява.

Разум - Какво крие обратната страна на Луната?

Какво крие обратната страна на Луната?

28.06.2010410387

Тайнствена дупка с диаметър 130 метра се крие на обратната страна на Луната, в Морето на мечтите. Тя води към тунели, които крият тайни на разумни извънземни цивилизации.

Разум - Хиромантия: Значение на линията на разума

Хиромантия: Значение на линията на разума

13.06.2010760840

Хиромантия - Линията на разума (линията на главата) е една от най-големите линии на ръката. Тя започва от края на дланта - под показалеца и се разпростира по дланта до външния й ръб.

Разум - Първите разумни същества на Земята са рептилиите

Първите разумни същества на Земята са рептилиите

03.06.201077307

Американски учени твърдят, че първите разумни същества не са хората, а разумни рептилии. Това е троодон - вид динозавър, който е еволюирал в особен вид хора, смятат някои учени.

В Съновник.бг на тази страница ще се натъкнеш на най-новите заглавия и публикации за Разум. Нашият екип се стреми да публикува често любопитни текстове на тема Разум. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Разум. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Разум. Разум, съвети и потребителски оценки.